donderdag 29 oktober 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 552: Helingsperikelen./ 29 oktober 2015 / Lee Carroll


552: Helingsperikelen.
29 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: ik heb een vraag over heling en de manier waarover helingspraktijken/processen allemaal zo uitgebreid zijn dat het bijna onmogelijk is om daarbij te horen zonder vele jaren van training/instructies of dure begeleiding en/of cursussen etc.

Ik ben een “natuurlijk” heler, net als alle mensen, maar ik werk dichtbij mijn eigen intuïtie om te bepalen hoe ik moet werken: ik leg geen handen op, maar ik werk met mijn handen vlak boven het lichaam en voel de veranderingen van de energie.

Ik stel mij voor dat ik lichtstralen in de aura stuur.

Mijn vraag is hoe wij natuurlijke genezers (die niet in een hokje gestopt willen worden van een bepaalde manier van werken of met deze of gene vereniging mee te doen) onze diensten kunnen aanbieden zonder angst voor het breken van de een of andere code of zonder te lijden onder een gebrek aan zekerheid over het wel of niet gedekt zijn door een verzekering?

Ik zit hier echt behoorlijk mee. Voor mij is heling liefde en niemand zou gestraft moeten worden voor het aanbieden van liefde door zijn handen te gebruiken, maar de krachten zijn meedogenloos in hun streven om te controleren en beperkingen te plaatsen op iets dat zeker een zeer oude en natuurlijke uitdrukking van liefde is.


ANTWOORD: Lieverd, alles wat jij hebt gezegd klopt. Velen komen naar de planeet met “herinneringen” die diepgaand zijn over hoe zij intuïtief kunnen zorgen voor de juiste heling van het menselijk DNA.

Jij bent een van diegenen, en jij weet dit. Jij bent niet alleen gefrustreerd door het systeem maar ook door de lichtwerkers die jouw “kwaliteiten” niet zien. Jij hebt dit niet verteld, maar het is zo.

Het antwoord is dat jij feitelijk naast het systeem moet werken maar het systeem waarschijnlijk voor de rest van jouw leven wel moet eren. Het is een koorddans die in de meeste genezingen zal resulteren.

Onthoud dat de regelneven niet zo altruïstisch zijn als jij.

Hun regels zijn er vaak meer dan iets anders voor financieel gewin. Je kunt er niet van uitgaan dat dit in de komende generatie zal veranderen want jij bent een van de pioniers.

In feite kan jij verwachten dat hun systeem eerder helemaal ineen zal storten voordat het beter zal worden. Het is bijna niet te repareren.

Ga in de tussentijd met vreugde verder en gebruik wat jij hebt op diepgaande manieren.
Daag het systeem niet uit want het is erg jong en het begrijpt niet wie jij bent.

Probeer er in plaats daarvan naar te “knipogen” en stroom ermee mee. Als het jou vraagt om een “masseuse” te zijn, wees dan een masseuse, terwijl jij in werkelijkheid gewoon mensen heelt en lacht en “wees” in hun ogen een masseuse! Als zij willen dat jij acupunctuur gebruikt (wat in sommige staten voor de verzekering wel kan), word er dan een!

Gebruik dan het energiewerk dat jij kent en doe dit samen met de acupunctuur. Er zijn vele wegen om met de stroom mee te gaan en desondanks diepgaand te helen in andere gebieden.

Leer mee te stromen met de gemeenschap waar jij in leeft. Betaal het lidmaatschap van de vereniging en doe mee met de scholing ervan. Maar als jij een-op-een bent met een patiënt gebruik jij gewoon de Lemurische gereedschappen die jou werden gegeven en zorg jij voor de wonderen waartoe jij in staat bent.

Dan wint iedereen. Dit is geen misleiding maar eerder een vorm van wijsheid die het systeem geeft wat het wil terwijl jij tegelijkertijd zorgt voor heling van de meeste mensen. 

Denk aan het doel. Het gaat over Liefde.

Kryon