vrijdag 6 november 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 555: Stemmen horen. / 6 november 2015 / Lee Carroll


555: Stemmen horen.
6 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Enkele jaren geleden toen ik op een ochtend buiten liep hoorde ik iemand mijn naam roepen maar kon ik niemand zien. Dit gebeurde enkele malen. Ik vroeg er een paar spirituele vrienden naar. Zij zeiden dat dit alleen maar een test voor spirituele verlichting. Ik vraag mij af of dit waar is.

ANTWOORD: Eindelijk, een antwoord! Waarom duurde dit zo lang? Wij hebben geprobeerd om te zien of jij zou kunnen accepteren dat jij niet alleen bent.

Misschien hoef jij de volgende keer als wij jou roepen niet meer naar jouw vrienden te gaan om hen daar naar te vragen en hoef je ons geen vraag meer te schrijven zodat wij jou kunnen eren. (Kryon-knipoog en glimlach)

Niet alle stemmen die worden gehoord zijn spiritueel. Sommige zijn het resultaat van onbalans binnen jullie biologie. In jouw geval hoorde jij ons inderdaad heel duidelijk toen wij jouw aandacht probeerden te trekken.

Het verschil zal altijd duidelijk zijn omdat dit in een spirituele setting altijd samen zal gaan met goed gevoel, liefde en gepaste eer.

Je zou kunnen vragen: “Wel, wat wil je". Het antwoord is voor jou te weten dat je nooit alleen bent en je met deze kennis te ontspannen ten opzichte van het feit dat jij ook een stukje van God bent.Het gaat allemaal over zelfwaarde.

Gefeliciteerd, lieverd, jij bent wakker!

Kryon