zaterdag 7 november 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 556. Zwaarkarma. /7 november 2015 / Lee Carroll


556. Zwaarkarma.
7 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb voor het jaar 2000 de eerste drie boeken in de Turkse taal gelezen. Het duurde niet lang voordat ik besloot om de schoning van mijn karma op te eisen.

Maar dan gaat mijn leven steeds dieper in het dagelijks leven en voel ik dan mijn karma steeds zwaarder wordt. Deze last wordt mij te zwaar. Is het erger geworden? Werd het oorspronkelijke deel opgehelderd? Ik voel dat ik in dit leven nog steeds een speciale missie heb.

ANTWOORD: Lieverd, jij hebt inderdaad een speciale missie. Voor jou en vele anderen die zich zo mogen voelen, luister: Verwar karma niet met moeilijkheden van het leven. Karma is een imprint die helpt om lessen en het leven te sturen. Als je dit reinigt geef je jezelf de toestemming om te veranderen.

Verandering betekent vaak het opbouwen van de funderingen van je leven en dit is een reconstructie. Dacht jij werkelijk dat dit makkelijk zou zijn?

Wij hebben jullie vaak verteld dat het werk nu begint en jullie doen werkelijk het “werk.”
Begrijp jij nu waarom wij de beslissing die jij hebt genomen zo belangrijk vonden?

Jij “belaadt” jezelf nergens mee. In plaats daarvan helder jij dingen op en maakt dingen compleet en er is een potentie dat dit binnen een paar jaar afgelopen zal zijn.

Dit betekent dat wat jij doet geen vergeefse zwemtocht is tegen de stroom in van wat jullie “leven” noemen.

In plaats daarvan is het een gestadige heropbouw van iets dat JIJ wordt genoemd.

Zegeningen voor de mens die dit begrijpt en die in deze belangrijke tijd werkt met begrip en vrede.

Dit is waarom er zo diep en liefhebbend van jou wordt gehouden….. voor al jouw voortdurend werk en voor waar jij doorheen gaat.

Het helpt de structuur van de planeet!

Kryon