vrijdag 13 november 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 559: Pillen vasthouden voor effect. /13 november 2015 / Lee Carroll


559: Pillen vasthouden voor effect.
13 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, in jouw channeling in Redding, California, heb jij ons verteld dat het houden van pillen in je hand een effectieve manier kan zijn om te “helen.” Is het veilig om Prozac vast te houden? Kan ik een pijnstiller vasthouden zonder negatieve bijeffecten?

ANTWOORD: Wij hebben hier al jaren over gesproken. De mens heeft de mogelijkheid om zich te verbinden met “cellulaire intelligentie” om medicijnen vast te houden en daardoor resultaten te hebben. Dit is misschien een van de vreemdste van alle Kryon-leringen. Toch vormt het ook de fundering voor bewegingswetenschappen en zelfs voor homeopathie.

In beide gevallen wordt cellulaire intelligentie die verder gaat dan jullie voorstellingsvermogen, geactiveerd om veranderingen in jullie chemie aan te brengen of jullie de antwoorden of boodschappen te geven die zij alleen hebben.

Wij hebben jullie verteld dat jullie hiermee zouden kunnen experimenteren door de medicijnen die jullie gebruiken in de hand te houden.

Net zoals bij bewegingsleer “weet” het lichaam wat jullie vasthouden.

Noem het vreemd, als je wilt, maar zelfs jullie eigen wetenschap begint dit proces van mediteren tot het lichaamsproces op waarde te schatten.

Dit geeft validiteit aan bewustzijn over materie, of, in geval van wat jullie wetenschap heeft  gezien, “de mogelijkheid om in belangrijke mate je eigen cellulaire structuur door alleen maar bewustzijn te veranderen.”*

Jullie lichaam weet wat jullie intentie is en ook welke substantie jullie vasthouden. Het is daarom mogelijk om door te dringen in de intentie van het gebruik van de substantie naar de cellen.

Jullie gebruiken de substantie feitelijk niet en daarom zijn er ook geen bijeffecten van bijvoorbeeld een geneesmiddel. Het lichaam leest wat jullie willen dat het middel zal doen en het “ziet” de eigenschappen van het geneesmiddel.

Gebruik je verstand hierbij. Dit gaat buiten de ervaringen van jullie gewone realiteit, nietwaar?

Als je er dan mee door wilt gaan, ga dan heel langzaam als de substantie belangrijk is voor je gezondheid. Dit zal alleen werken binnen het bewustzijn van ieder mens en het pad waarop hij/zij zich bevindt.

Maar het zal werken bij aspirine en insuline, twee substanties met twee zeer verschillende doelen. 

Er zijn mensen die deze woorden hebben gehoord en hun insulineniveau substantieel hebben verlaagd. Zij moeten er nog steeds wel iets van injecteren, maar alleen nog maar een fractie van wat zij gewend waren.

Dit is hetzelfde principe als bij homeopathie waarbij een deeltje van een op een miljoen van een “kuur” “gezien kan worden” door het lichaam. Wat het lichaam doet is reageren op jullie intentie, de substantie en het bewustzijn daaromheen.

Kryon

*Noot van de uitgever:
 Als u dit wilt proberen doe het dan langzaam en met ceremonie. Als u vindt dat het niet werkt, stop er dan mee. Probeer het niet op de “cold turkey”- manier. Gebruik uw gezond verstand en experimenteer. Wees u ervan bewust dat het bij velen heeft gewerkt. Denk eraan: een flesje aspirine of een ander middel heeft heel veel geduld!