zaterdag 14 november 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 560: Het Licht Hoog Houden. /14 november 2015 / Lee Carroll


560: Het Licht Hoog Houden.
14 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Lang geleden, in 1987 had ik in mijn kantoor met mijn collega’s een discussie over het God-principe. Ik herinner mij dat er werd gezegd dat God energie was die ons stimuleert.

Opeens verbaasde ik mijn vrienden (en mijzelf) door te stellen dat “wij God zijn.” Kort daarna viel mijn leven op elk punt ineen. Toen ik langzaam herstelde begon ik mij te realiseren dat hetzelfde bij andere mensen gebeurde, hoewel niet zoveel. Ik vond Kryon en dacht dat ik misschien een lichtwerker was.

Ik moet zeggen dat het een eenzaam pad is omdat ik mijn kennis niet durf te delen, zelfs niet met mijn familie. Ik kan accepteren dat wij als groep op een universele manier helpen, maar wat is het punt om je hiervan bewust te zijn terwijl anderen dit niet zijn?

Het lijkt mij duidelijk dat als wij allemaal gewoon het Licht hoog houden en een verschil maken, wij dit helemaal niet hoeven te weten.

Zal er een tijd komen waarin ik over deze dingen kan praten zonder de gebruikelijke terughoudendheid?

ANTWOORD: Lieverd, jij BENT een lichtwerker en 1987 was het “jaar” waarin jij ontwaakte. In het jaar 1992 vierde jij het! Ja, het is een moeilijke opdracht. Zoals wij hebben gezegd zijn jullie het die momenteel het moeilijke werk op de planeet doen.
Voor wat betreft jouw “terughoudendheid”, laat mij een paar dingen op een rijtje zetten.

Wat gebeurde er een paar jaar geleden toen het ongebruikelijk en rare idee over het bestaan van bacillen werd geopperd? De medische wereld lachte luidkeels. Zo’n diepgaande waarheid, en zij lachten zich een kriek. Hoe kon iets dat onzichtbaar was, ziekte veroorzaken?

Wat gebeurde er toen Galileo stelde dat directe observaties uitwezen dat de Aarde rondom de zon draaide? Hij werd gearresteerd en kreeg zijn hele leven lang huisarrest. Dit was godslastering! Zo’n diepe en eenvoudige waarheid, en toch waren degenen om hem heen er niet klaar voor om dit te horen.

Jouw werk is niet evangelisch en jij hoeft nooit iemand te vertellen hoe jij je voelt. Als jij een antwoord wilt over hoe jij in jouw “Lichtwerkerskostuum” kunt bestaan, zal ik het jou vertellen:

- Houd van jezelf in die mate dat je nergens meer over in drama gaat.
- Heb zoveel vrede met je leven en jouw situaties dat jij alles kunt mede-scheppen dat jij op   een gepaste manier nodig hebt.                 
 – Stuur Licht naar donkere plaatsen want jij bent krachtig. Laat jouw licht schijnen zodat anderen op donkere plaatsen kunnen zien waar dit voorheen niet mogelijk was. Neem daarvoor de tijd als jij rustig en alleen bent.
- Maak je er nooit druk om dat jij een ander niet helpt, want dit doe jij WEL!!!
- Vertel nooit iemand wat jij gelooft, tenzij zij hierom vragen.
- Geeft nooit iemand een Kryon-boek tenzij zij hierom vragen.

Het resultaat? Maak je er maar klaar voor dat er veel mensen zullen zijn die “om jou heen” willen zijn. Wees voorbereid op een familie die meer dan ooit van jou houdt……. zelf als jij een beetje vreemd bent. (glimlach) Wees er klaar voor om de planeet te helpen terwijl schijnbaar geen enkele ziel weet wat jij echt aan het doen bent. Maar weet ook dat er een legioen aan engelen naast jou staat dat innig van jou houdt en er altijd zal zijn als jij hen nodig hebt.

Kan jij hierover spreken? Ja. Op een dag als er iemand naar jou toe komt en vraagt hoe het komt dat jij zo vredig, vreugdevol en wijs bent. Dan kan jij zeggen: “Omdat ik God in mijzelf vond!”

Kryon