vrijdag 20 november 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 566: Mensen klonen. / 20 november 2015 / Lee Carroll


566: Mensen klonen.
20 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, met het recente nieuws van de gekloonde menselijke baby ben ik nieuwsgierig naar jouw inzichten over “menselijk klonen.”

Is dit zo bedoeld? Maakt het uit hoe het menselijk lichaam wordt geschapen of overschrijdt de mens ethische en spirituele grenzen?

Antwoord: Wij hebben hierover vele boodschappen gebracht. Het is de mens die de spirituele parameters van de wetenschap vaststelt, niet God. Begrijp jij dat de spirituele taboes van gisteren de normaliteit van vandaag zijn?

Hoe zit dit nu met God? Is God veranderd of is de mens veranderd?

De waarheid is dit: De natuur kloont de mens meer dan duizend keer per dag (identieke tweelingen) en het proces is dus normale biologie. Jullie scheppen geen leven als jullie wetenschappelijk klonen. Jullie manipuleren gewoon wat er is en doen wat de natuur dagelijks doet.

Er is hier geen sprake van een spiritueel taboe maar eerder een kwestie van zeer hoge integriteit. Dit gaat allemaal over kinderen en de redenen om hen te scheppen op een ontworpen manier. Zit hier integriteit in of is het een kwestie van gemak? Waar trekken jullie de grens?


Laat de man die zijn vrouw verloor een vrouwelijk kind klonen om haar terug te brengen? Dit is GEEN fantasie en het kan feitelijk gebeuren. Kunnen jullie je de relatie tussen hen voorstellen? Proberen de ouders die een kind verloren dit kind te vervangen? Denken zij dat God ook de volledige karmische imprint van een gekloond kind zal eren in vergelijking met het kind dat zij verloren?

Het antwoord is Nee.

Mensen zullen gekloond worden en er zal een tijd komen waarin de lijn zal vervagen tussen het klonen en het gewoon manipuleren van degenen die er klaar voor zijn om geboren te worden. In al deze gevallen zijn er spirituele consequenties, maar geen oordeel. De consequenties die er zijn, zijn gewoon een gevolg van jullie vrije keuze.

De karmische attributen van een kloon zullen net zo individueel zijn als die van elk ander mens. Zij zullen het karma van “een kloon” hebben. Ieder die op een andere manier denkt laat ons onszelf afvragen of zij denken dat wij (Spirit) aangaande deze dingen ergens in een kast zitten.

Spirit weet precies wat er gebeurt. Jullie vrije keuze aangaande de manipulatie van de zaden van het leven wordt gerespecteerd omdat het vrije keuze is. Maar er is niets dat jullie wetenschap kan doen dat de spirituele imprint van de delen van het DNA, dat inter-dimensionaal is, kan veranderen.

Er zijn nu velen aan de andere kant van de sluier die er klaar voor zijn om als klonen hier te komen als dit het is dat jullie gaan produceren.

Zij zullen evenveel individuele “engelen” zijn als elk van jullie. Alles wat jullie zullen doen is het “vaststellen” van hun biologische opmaak….. een zeer klein deel van het Geheel van wie jullie zijn.

Kryon