zaterdag 21 november 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 567: Menselijk bewustzijn beïnvloedt de Aarde. /21 november 2015 / Lee Carroll


567: Menselijk bewustzijn beïnvloedt de Aarde.
21 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 VRAAG: Lieve Kryon, een vriendin en ik mediteren over de recente aanvallen van haaien en wij denken dat het te maken heeft met de veranderingen van de planeet. Wij kunnen gewoon niet begrijpen waarom zij zo agressief zijn geworden. Wat is de boodschap die de haaien brengen? Waarom gebeurt dit?

Dank je wel, Maryann

ANTWOORD: Er zijn inderdaad veranderingen in het milieu en ook met de biologie in verband met de verandering van het Raster van de laatste jaren.

Ik zal eerst zeggen wat er in het algemeen gebeurde: Wat jullie zien zijn zoogdieren, amfibieën, insecten en zelfs vissen die in gebieden zijn die nieuw voor hen zijn.

Elke levensvorm die migreert wordt beïnvloed door magnetisme. Alle levensvormen die een bepaald voedselpatroon hebben en “het voedsel volgen” hebben het potentieel om beïnvloed te worden. Dit komt door de verandering van de magnetische leylijnen van de Aarde zoals wij al eerder hebben verteld.

De gebieden waar jullie dit in de oceaan het duidelijkst kunnen zien vallen binnen deze migratiepatronen die het dichtst bij het land zijn. Waar de oceaan en het land bijeen komen zijn er uitdagingen voor de schepselen die minstens hun eigen generatie lang duren. Walvissen zullen zich op het strand werpen door het volgen van oude magnetische patronen die hen nu leiden naar de schiereilanden en andere landgebieden die iets afwijken van hun oude paden.

Vogels, amfibieën en insecten zullen een tijdje lang vreemde gedragingen laten zien.

Deze haaien kunnen dus een tijdje vaker in de kustgebieden gezien worden dan voorheen, maar het toegenomen agressieve gedrag kwam feitelijk ergens anders door: Er was een enorme “vrijgave” van energie door de gebeurtenis op 11 september. Gelijkend op de energie van aardbevingen en andere aardbewegingen “voelt” een groot deel van het milieu dit aankomen.

Wij hebben besproken hoe de gebeurtenis van 11 september geen verrassing voor de Aarde was. (zie het artikel van Lee: “Gaf Kryon ons hints?). Enkele nieuwe acties van deze vissen kwamen dus door een feitelijke opbouw van energie van aankomende gebeurtenissen….. die jullie nu misschien begrijpen.

Als jullie opletten zouden jullie misschien kunnen vragen: “Betekent dit dat het menselijk bewustzijn de huidige Aarde beïnvloedt?” Ja, dat is zo! Eindelijk zullen jullie gaan inzien hoe het wereldbewustzijn verbonden is met het milieu en zelfs met basisfysica en de realiteit. 

Zij zijn nooit gescheiden en zij zijn ditook nooit geweest. De Inheemsen wisten dit en nu  begint de moderne wereld zich dit af te vragen.

Gezegend zijn de mensen die begrijpen dat wat zij denken, doen en ergens intentie toe hebben feitelijk de realiteit voortdrijft van het stof van de planeet!

Kryon