donderdag 26 november 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 571: Mensen zonder leven na de dood? / 26 november 2015 / Lee Carroll


571: Mensen zonder leven na de dood?
26 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik heb vele channelings gelezen die vertellen dat Mensen de enigen in het Universum zijn die eeuwig zijn, die van de familie zijn. Voor mij is het idee van een dood zonder verder leven absoluut beangstigend en het is gewoon pijnlijk om te bedenken dat al het andere intelligente leven in het Universum (ET’s) na de dood niet kan bestaan. Hoe vatten zij de dood op?

ANTWOORD: Lieverd, Kryon heeft nooit gezegd dat ander leven geen leven na de dood heeft. Jullie hebben enkelvoudige zienswijzen die zeggen dat er maar een Mens is, een Ziel, een leven na de dood, en een bewustzijn van “jullie”.

Dit komt allemaal omdat jullie enkelvoudig dimensionaal zijn.

Dit denken is helemaal incorrect als je de attributen van multidimensionaal bestaan in aanmerking neemt, die jullie feitelijk hebben maar die jullie niet kunnen zien.

Alle leven neemt tot op bepaalde hoogte deel aan het geheel en bevindt zich in de cirkel van het leven. Dit betekent eenvoudigweg dat al het leven bijdraagt aan de Goddelijke Cirkel en eeuwig is.

In jullie geval is jullie engel-complement zo familiair met “Thuis” dat jullie het niet kunnen bevatten als iemand of iets anders is dan jullie! De anderen hebben geen “Hoger Zelf” maar zij maken ook zeer zeker deel uit van een cyclus van komen en gaan.

Daarom is jouw aanname correct en gepast: om een terugkomst te verwachten als jullie overgaan en een cyclus te verwachten die wordt bekrachtigd door jullie intuïtie.

Mensen weten intuïtief dat er iets meer is dan alleen maar wat op de dood lijkt – zij weten het allemaal. Daarom claimen de meeste religies ook dat dit zo is – het is een poging om het in een systeem te stoppen dat zinvol is.

Het verschil tussen jullie en ander leven is opmerkelijk. Jullie zijn dichter bij de sluier dan welk ander leven ook en jullie hebben meesterschap in je DNA. Het te leren GEBRUIKEN is de test. Jullie hond heeft ook een cyclus en ook hij zal terugkomen om iets voor de planeet te doen.

Het verschil is echter dat jullie hond nooit stopt om dingen te overwegen. Jullie wel!

Kryon