vrijdag 27 november 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 572: Menselijke orgaantransplantaties. /27 november 2015 / Lee Carroll


572: Menselijke orgaantransplantaties.
27 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik kom uit Noorwegen. Mijn vraag: Hoe zit het met orgaantransplantaties? Wat gebeurt er met de chakra’s? Ik heb naar vele channelings geluisterd (sommige waardevol, andere niet) en op een na heeft geen enkele verteld wat voor rommeltje er zal zijn als de mens op deze manier voor “God” gaat spelen.

Wat zal er aan jouw kant van de sluier gebeuren als mensen een orgaan achterlaten als zij sterven? Er zijn campagnes in mijn land die mensen vragen om hun organen weg te geven in geval van een ongeluk.

ANTWOORD: Lieverd, ga uit het drama van dit hele onderwerp. God/Spirit zit niet in een vacuüm als het op deze dingen aankomt. Hebben jullie je ooit afgevraagd of God dit in deze nieuwe energie schiep om mensen andere mensen te kunnen laten helpen?

Het is misschien normaal voor jou om te denken dat deze dingen op de een of andere manier je chakra’s, karma etc. zullen beïnvloeden. Hier is de waarheid: Door jullie door God gegeven technologieën hebben jullie toestemming om op deze manier het leven van een ander te redden. Jullie hebben toestemming om door intentie de problemen te vermijden die met afstoting hebben te maken en zelfs om jullie eigen cellen te herschikken!

Het is geen taboe op een geheiligde reis. Het is een buitengewoon geschenk van/voor het leven! Het is een deel van wetenschap in de nieuwe energie en het wordt geëerd.


God weet precies wat er gebeurt en door jullie nieuwe cellulaire communicatie weet jullie lichaam dit ook.

Zet deze dingen niet op een plaats waar zij niet thuishoren terwijl jullie denken dat God op de een of andere manier ontstemd zou zijn of dat het lichaam niet weet wat er gebeurt.

Een orgaan op Aarde achterlaten is een ontzagwekkend iets. Wat een geschenk voor de planeet! Hoeveel mensen kunnen zeggen dat als zij sterven er een deel van henzelf is gebleven om leven te geven?

Deze wetenschap werd feitelijk aan jullie gegeven zodat jullie levensreddende technologie zouden hebben op dit moment in jullie geschiedenis. Het is een geschenk dat kan en moet gebruikt worden met spirituele integriteit en liefde.

Stel dat iemand een nier nodig heeft of anders zal sterven.Degene die de nier geeft spreekt tegen het orgaan en zegent de synchroniciteit omdat hij voor toegevoegd leven bij een ander mens zal zorgen. Die mens kan anderen weer beïnvloeden en op deze manier de planeet helpen.

Daarom is het gedoneerde orgaan geen toevalligheid van de natuur, of een gril van de schepping of een fout van verkeerde, slechte wetenschap. De cellen van de nier weten van het contract tussen de betrokken mensen. Wat denken jullie daarvan? Het zat al die tijd al in de potentiëlen van beide betrokken levens en het werkt samen met nieuwe wetenschap en nieuwe energieën.
 
Wat te doen bij een eis om te doneren? Ieder mens zou vrije keuze moeten hebben met alle dingen. Het geven van een orgaan zou een geheiligde gebeurtenis moeten zijn – gevierd met intentie –geen eis!

Kryon