donderdag 3 december 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 573. Ik voel mij heel alleen. /3 december 2015 / Lee Carroll


573. Ik voel mij heel alleen.
3 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, vanaf het moment dat ik ongeveer een jaar geleden de intentie gaf om de implant te accepteren heb ik vele mensen in mijn leven verloren vanwege redenen die ik niet begrijp.

Er is niemand gestorven, maar elke vriend/vriendin die ik onvoorwaardelijk liefhad heeft zich van mij afgekeerd. Zij hebben mijn soort voorkeuren gebruikt en hen omgedraaid om over mij te oordelen. Ik heb geen energie meer over! Ik heb vakantie nodig!

Ik heb intentie gegeven voor nieuwe, meer verlichte vrienden/vriendinnen maar tot dusver ben ik heel alleen. Ik dank Spirit elke dag dat mijn verloofde en mijn familie hier zijn. Ik ben bang geworden om mijn normale, gevende en liefhebbende zelf te zijn bij degenen die in mijn leven zijn overgebleven.

Ik wil niet nog meer mensen kwijtraken. Wat doe ik verkeerd?

Laura.

ANTWOORD: Jij doet helemaal niets fout. Herinner jij je dat wij 12 jaar geleden vertelden dat de implant krachtig is? Herinner jij je ook dat wij het een paar jaar later voor jullie omschreven als: toestemming om een geascendeerde energie te plaatsen in jullie bewustzijn?

Als jij dit soort energie in je hebt zal het oude van jou wegtrekken, bijna als het loslaten van een oude huid gaan de dingen die niet meer bij jou horen in de nieuwe energie langzaam weg…..en soms ook op schijnbaar ongebruikelijke manieren. 

Dus: in plaats van gealarmeerd te zijn, vier het!  Zij hebben geen idee over wat jij wel en niet gedaan kan hebben om dit te verdienen. Het is een feit dat jij anderen toestemming gaf om jouw “cellulaire verandering” te zien. Wat nog verborgen is, is een “nieuwe familie” van vrienden die erop wacht om jou te zien. Zij zullen jouw energie ook herkennen en jouw daarom liefhebben!

Jij moet alle oude veranderingen vieren en actief naar de nieuwe zoeken. Zonder die nieuwe dingen blijf jij op een plaats en wentel jij je in iets waarvan jij denkt dat het negatief is.

Begrijp waar jij om hebt gevraagd en dan zullen de veranderingen er niet zo ongebruikelijk uitzien. In feite staat het geschenk dat jij wilt hebben op jou te wachten. Jouw ware familie weet wie jij bent en zij zullen blijven. Wees niet bang om iedereen lief te hebben…..dit zal het oude scheiden van het nieuwe.

Kryon