zaterdag 5 december 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 575: Indigokinderen in Toronto? / 5 December 2015 / Lee Carroll


575: Indigokinderen in Toronto?
5 December 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


VRAAG: Ik heb al jaren nabij Toronto, Canada, gewerkt als leraar voor de eerste en de tweede klas. Ik kan nog steeds de karakteristieke attributen van de Indigokinderen niet ontdekken. Is het mogelijk dat dit indigogedrag dichter bij de polen zich anders gedraagt?
 
ANTWOORD: Lieverd, dit is inderdaad zo. De energie van magnetisme is heel anders in bepaalde koude gebieden nabij de polen en wij hebben dit in vorige channelings al uitgelegd.

Daaraan toegevoegd is jullie gebied magnetisch gezien anders  - zelfs anders dan de gebieden in het westen van jouw eigen land. Dit alles verandert het potentiële bewustzijn van de mensen, als zij daartoe de intentie hebben.

Denk jij dat het toeval is dat in vele gebieden rond de evenaar zoveel donker potentieel aanwezig is? Er zijn maar weinig mensen die hierover hebben nagedacht. 

Jij hebt Indigo’s in jouw klassen, maar het verschil is dat het gebied waar jij leeft meer is afgestemd om de ouders te laten weten hoe zij hen intuïtief kunnen opvoeden.

Denk aan het axioma (zekerheid, feit) van de Indigo’s: Hun schijnbaar moeilijke gedragspatronen staan in directe relatie met hun huiselijke en hun schoolomgeving.
Indigo’s zijn niet moeilijk als zij geëerd worden en een keuze gelaten worden. Jij doet dit intuïtief in jouw klas en velen om jou heen doen thuis hetzelfde.

Een paar honderd kilometer ten zuiden, of zelfs ten westen van jou, is dit niet het geval en dit blijkt uit de manier waarop het “nieuws” wordt uitgedragen in kranten en op tv!

Gezegend zijn degenen die een passie hebben voor de kinderen van de Aarde want zij begrijpen dat zij zelf ook kinderen zijn!!!

Kryon