woensdag 6 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 598: Plannen? / 6 januari 2016 / Lee Carroll


598: Plannen?
6 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Geef alsjeblief wat meer informatie aangaande het populaire onderwerp Overvloed. Jij hebt het gehad over “leven in het “NU”. Ik neem aan dat het maken van plannen voor mijn pensioen onnodig is? De samenleving eist vaak een uitgebreide planning voor een behoorlijk aantal dingen zoals scholing en reizen.

Moeten wij doorgaan en die cruise boeken of inschrijven voor cursussen in de toekomst ook al hebben wij het geld in het “nu” niet op de bank staan? Ik ben een beetje nieuwsgierig naar de verenigbaarheid van de behoeften van de samenleving aan organisatie, reserveringen en vooruit plannen als wij alleen maar bezig zouden zijn in het “nu.”
 
Antwoord: Ga door en plan! Dit moet jij wel omdat jij leeft in een samenleving en een cultuur die dit vereist. Zit daarna in het “nu.” Wat er zal gebeuren is dat de plannen alleen maar een begin zullen zijn van een richting die jou je plannen kan laten wijzigen wanneer jij dit ook maar wenst.

Het probleem van het lineair zijn is dat jullie erom vragen. Jullie hebben het idee dat jullie er het een of ander voor moeten doen. Plan of geen plan!  Wat denk jij van een wandeling in een bepaalde richting totdat het “nu” jou een andere richting aanbiedt?

Beloop het pad. Maak vooruit plannen die gepast zijn in jouw cultuur. Als je een tweesprong voor je ziet ga dan door en beslis vooruit welke weg je zult nemen als dit jou je beter laat voelen.

Maar laat in dit proces altijd het 4D-plan op de achterbank zitten tot het echte plan komt dat door jouw mede-scheppende energieën wordt geleid. Zit niet zo vast aan wat jij plande, zodat je het niet meer kunt veranderen. Wees niet zo verzot op wat jij plande en waarbij het lijkt dat wat jij plande op de een of andere manier jouw eigen keuze en wijsheid geweld aandoet. Het is juist het tegenovergestelde. Plannen is nu jezelf in de richting van een doel zetten…. niet meer dan dat!

Laat jouw kracht het doel herbenoemen en jou weer in de juiste richting sturen. Denk er zo aan: Een pijl zal nooit zijn doel bereiken zonder te vliegen. Als jullie gaan zitten wachten totdat God de pijl zal schieten zal er niets gebeuren.

Doe in plaats daarvan je best om de pijl te schieten in de richting waarvan jij denk dat die de beste is en ga dan met die pijl mee, in die richting en corrigeer ook als je dit wilt. Voel de wind in je haar als je beslist om van richting te veranderen en maak je nooit zorgen dat je zult missen! Dit is de geavanceerde mens die dit doet in de wetenschap dat inter-dimensionaal zijn ook de eerste 4D-processen inhoudt en je hen niet hoeft te elimineren!

Kryon