zaterdag 9 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 600: Liefde, wat gebeurt ermee als het is gebruikt? / 9 januari 2016 / Lee Carroll


600: Liefde, wat gebeurt ermee als het is gebruikt?
9 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Wat gebeurt er met de energie van liefde en heling die door het gebed is geschapen? Honderden mensen stuurden gebeden voor een zeer geliefd kind in onze gemeenschap dat tegen kanker vocht. Deze kostbare ziel koos ervoor om niet verder te gaan met dit leven. Zo hartverscheurend als dit is, weet ik dat energie, als die eenmaal is geschapen, niet vernietigd kan worden en ik vraag mij af dat als deze energie niet werd gebruikt voor onze kleine waar die dan is gebleven, waar ging die naartoe?

Naar de Aarde, naar de rasters, of misschien naar andere kinderen die behoefte hebben aan heling?

ANTWOORD: Ja! Jouw intuïtie is sterk. Liefde gaat nooit verloren en wordt nooit verspild. Het gaat met name naar degenen om het kind heen die het helpen en ook regelrecht naar het helpen van helen van relaties van degenen die bidden. Het gaat ook naar Gaia zelf en het helpt het land om jullie heen te veranderen.

Het tempert de schijnbare tragedie en het heelt de dingen die daar omheen zijn….. en dat is alles en iedereen.

De kracht van liefde is sterker dan welke andere emotie ook. Als hij eenmaal is geschapen heeft het een leven van zichzelf en gaat door, door en door.

Heb jij er ooit over nagedacht dat dit kind dit heeft geweten? Misschien kwam het kind en ging het weer snel weg zodat deze liefde kon worden gegenereerd als een eeuwig baken dat nooit zal uitdoven!

Nu, dat is nog eens een vuurtoren!

Kryon