maandag 11 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 602: Magnetische producten. / 11 januari 2016 / Lee Carroll


602: Magnetische producten.
11 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: ik heb een waterfilter gekregen dat magneten gebruikt bij het filteringsproces als een toevoeging aan het water uit de waterleiding. Het filtersysteem beweert dat het Pi-water genereert wat ook bekend staat als levend water.

Moet ik dit type filtering spaarzaam gebruiken door de gebruikte magneten? En wat vind jij van magnetische matrassen en stoelen?

ANTWOORD: Laat mij nogmaals over deze dingen spreken. Het gebruik van magneten om substanties te veranderen en om cellulaire stimulatie te scheppen staan op jullie planeet in de kinderschoenen.


Jullie beginnen je net te realiseren dat zij materie en biologie om jullie heen kunnen veranderen.

Er zijn verschillende dingen waar jullie je van bewust zouden moeten zijn. Zonder volledige kennis van wat jullie aan het doen zijn zouden jullie per ongeluk iets kunnen veranderen of “signalen” geven aan het lichaam om het dingen te laten doen die jullie niet verwachten.

De makers van deze dingen, inclusief de zaken waarop jullie zitten en rusten zijn van goede integriteit. Maar hun integriteit geeft hen niet automatisch de volledige kennis van de details van de magnetische invloed op de cellulaire structuur.

In de kinderschoenen van jullie ontwikkeling zijn jullie je alleen bewust van de stimulerende attributen van het magnetisme. Jullie weten feitelijk niet wat er gebeurt, bijvoorbeeld bij de lagen van het DNA die worden beïnvloed. Jullie weten WEL dat zij lijken te stimuleren en schijnbaar helpen bij sommige situaties. Jullie weten ook dat een mens hen feitelijk kan voelen werken.

Om je cellulaire structuur uren en uren met kleine passieve magneten te stimuleren is een extreme grove manier om jullie cellen informatie te geven. Op een dag zullen jullie ontdekken hoe elegant de cellen het nodig hebben om deze krachten te zien…… fijn afgestemd om hen te wekken voor zeer specifieke activiteiten.
Magnetisch cellen in balans brengen en afstemming is een verfijnd proces dat het nodig heeft om actieve “ontwerpvelden” te zien en geen lawine van toevallige magnetische polariteiten.

Jullie gooien hen het gehele lagere spectrum toe met een ruwe methode. Het lijkt op het voor de eerste keer ontdekken van kruiden en hen allemaal tegelijk met grote doses in te nemen met het idee dat een van hen jullie misschien zou kunnen helpen.

Wij stellen voor dat jullie het interne balanssysteem van je lichaam eren. Als jullie intuïtief voelen dat het systeem dat jullie hebben gekozen jullie helpt, gebruik het dan 50% van de tijd.  

Magnetisme is krachtig! Om vrijwillig in een generiek magnetisch veld te zitten als een “normale” situatie is gekkenwerk. Gebruik het systeem om je lichaam te stimuleren naar normaal gebalanceerd gedrag. Gebruik het de helft van je tijd en laat het lichaam zich dan herstellen op de manier waarop het dit wenst. Dan heeft dit in het geval dat jullie minder positieve signalen daaraan geven, de mogelijkheid om te herstellen en in balans te komen. In het geval dat jullie helende signalen sturen kan het lichaam dit completeren en zich ermee verbeteren.

Tegen degenen die zeggen: “Het helpt….. ik kan het voelen.” zeg ik dit: Jullie kunnen dezelfde reactie krijgen met een stimulerend middel. Wat jullie nog niet begrijpen is dat magnetisme zelfs nog krachtiger is chemie!!!

Kryon