dinsdag 12 januari 2016

Kryon: vraag en Antwoord 603: Magnetisme. Wetenschappelijke vraag. /12 januari 2016 / Lee Carroll


603: Magnetisme. Wetenschappelijke vraag.
12 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben geen wiskundige en geen natuurkundige (ten minste niet in deze bewuste ervaring). Ik heb vragen over magnetisme en het cijfer nul. Is er een relatie/belang aangaande nul en een nul-magnetisch veld? Ik denk van wel en dit zou ook verbonden kunnen zijn met het Kosmisch Raster en ook met verjonging van onze cellen en misschien zelfs met inter-dimensionaliteit. Voor mij lijkt het cijfer nul het belangrijkst omdat dit het midden (en nul?) punt is van ons lineaire telsysteem.

Het symbool van dit cijfer lijkt ook belangrijk: de nooit eindigende/oneindige cirkel zonder polarisatie.

ANTWOORD:  Ja, nul is het belangrijkste cijfer. Zie onze vorige discussies over nul en de op 12 gebaseerde wiskunde.

Nul is geen “getal” maar een energie die het potentieel van het “nu” vertegenwoordigt. Het heeft de potentiële oplossing voor elk probleem in zich waarbij het is betrokken.

Als jullie op twaalf gebaseerde wiskunde gebruiken en de nul daarbij betrekken vertegenwoordigt het een geheel potentieel wiskundig proces en niet alleen maar een aanduiding. Dit wordt nog niet begrepen maar als jullie dit uiteindelijk zien werken zal er een reusachtige onthulling komen die oplossingen opent voor zeer moeilijke wiskundige problemen, inclusief de zeer makkelijke oplossingen bij en voor priemgetallen.

Kryon