maandag 18 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 608: Mineralen. Hebben wij er een relatie mee? / 18 januari 2016 / Lee Carroll


608: Mineralen. Hebben wij er een relatie mee?
18 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: wat is de exacte natuur en het potentieel van onze relatie met het mineralenrijk? Hoe kan ik mijn relatie met de kristallen en met heling etc. ontwikkelen?

Hoogachtend,
— Simon, 
Melbourne, Australia


ANTWOORD: Zo, lieverd, jij houdt van stenen, nietwaar? Wij beginnen juist met het onthullen van een fysiek feit dat in het verleden op de lachspieren werkte! De Aarde leeft! Er zit leven in water en dit geldt ook voor de stenen.

Er is veel leven – en feitelijk bewustzijn in materie. Het is echter niet in jullie onmiddellijke dimensie en daarom is het nooit zichtbaar geweest.

Opeens echter, begint jullie wetenschap inter-dimensionale dingen aan te breken. De wetenschap heeft het ondenkbare herkend, dat er in het hart van alle materie inter-dimensionale krachten zijn die het allemaal bijeen houden. 

Welkom bij de “echte” natuurkunde. Enkele van jullie wetenschappers beginnen zelfs te kijken naar bewustzijn van water…… iets dat zal leiden naar prachtige nieuwe definities van het leven zelf.

Jullie relatie met al dit leven is er een van partnerschap. Maar jullie wisten dit al, nietwaar? Jullie voelen het. Jullie “spreken” met de mineralen en velen “spreken” tegen de canyons en de bergen, de meren en de lucht. Als jullie je afstemmen op de levensenergieën zullen zij vaak de “smaak” onthullen over waarom zij hier zijn en hoe zij kunnen worden gebruikt in partnerschap met ons.

Luister: Er is diepgaande energie beschikbaar in deze verborgen levensenergieën. Er is heling voor het milieu. Er is heling voor individuele mensen en zelfs lessen over wijsheid.

Dit is geen leven zoals dat van jullie, maar het is leven. Er is geen “test” aan de gang met deze energie. In plaats daarvan is er een uitnodiging om de complete symbiose (samenwerking) te vinden tussen mensen en materie……. en de energie om die te ontsluiten.

De energie om dit te ontsluiten? Raad eens. Het is de energie van liefde. Klinkt dit jullie bekend in de oren?

Gezegend is de mens die zoekt naar onzichtbare dingen die intuïtief zijn maar nog niet zijn geaccepteerd in de realiteit van het leven. Zij zullen worden beloond met kennis en wijsheid en zij zullen de voorlopers zijn van de nieuwste wetenschappen op de planeet.

Kryon