donderdag 21 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 611: Weggaan of blijven./ 21 januari 2016 / Lee Carroll


611: Weggaan of blijven.
21 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb onlangs jouw communicaties gelezen en heb veel rust gekregen doordat ik hen heb gelezen. Ik ben mij bewust geworden van de veranderingen op de planeet en kreeg hierdoor veel angst. Ik woon in Biloxi Mississippi met mijn US Air Force-man en mijn drie jaar oude zoon. Ik ben nu niet zo bang meer en heb toestemming gegeven om op een hoger vibratieniveau te opereren. Toch weet ik niet of ik onze wielen in beweging moet gaan zetten en mijn man zijn baan kan laten opzeggen zodat wij weg kunnen gaan van het water om overstromingen of vloedgolven te ontwijken.

Misschien kunnen wij beter hier blijven en proberen om de Aarde te assisteren in dit speciale gebied. Momenteel zegt mijn instinct mij dat ik beter bij het water vandaan kan gaan maar dit komt maar voor een deel vanuit de angst dat ik mijn familie kan verliezen. Ik heb de laatste tijd veel gelezen en ik dank jou heel hartelijk voor de vrede die ik in mijn ziel heb. Ik wil nu na 2012 zo graag met mijn man en zoon op Aarde zijn en samen nog vele jaren het leven ervaren.

Terwijl ik dit schrijf voel ik mij een beetje tegenstrijdig omdat ik zoveel vrede heb gekregen door jouw communicaties en toch ben ik nog steeds angstig voor de aarde-veranderingen waarvan ik weet dat zij moeten gebeuren.

ANTWOORD: Lieverd, laat mij jou iets geven om over na te denken: De Lichtwerkers worden werkers genoemd omdat zij energie ankeren. Dit doen zij soms op plaatsen waar er een potentieel gevaar kan zijn.

Mijn partner (sprekend over Lee) leeft niet alleen bij het water maar ook op een actieve aardbreuk. Dit is zijn “sweet spot” en de plaats waar hij zijn energie ankert. Er zijn anderen om hem heen die precies hetzelfde doen! (sprekend over Louise Hay en vele anderen die in Zuid Californië op de breuk leven).

Degenen waarover ik spreek zouden overal waar zij willen kunnen wonen maar hebben er in plaats daarvan voor gekozen te wonen in de delen van het land die door de veranderingen op een bepaald moment zullen gaan bewegen.Het is omdat zij hier zijn de Aarde MINDER zal bewegen, als zij gaat bewegen, 

Vier waar je bent! Als het de juiste tijd is, ga dan weg vanwege de synchronistische omstandigheden en nooit vanuit angst.

Jij ben op de juiste plaats en houdt energie vast en stuurt licht naar waar dit het hardst nodig is. Wij moedigen alle lichtwerkers aan om zich heen te kijken en te vieren waar zij zich bevinden….. zelfs degenen die in gebieden zijn die gevaarlijk lijken te zijn door het potentieel van aardeveranderingen.

Tot besluit: weet dit: De aardeveranderingen waar wij twaalf jaar geleden over spraken zijn aan de gang. Hebben jullie de laatste tijd weersveranderingen gezien?

Actieve vulkanen? Opwarming van de oceanen? Magnetische veranderingen van jullie rasters? Deze dingen zullen zeker jullie milieu veranderen maar geen van hen zijn de “geplande” rampen. Inderdaad zal het resultaat van een paar van hen zijn dat velen van jullie zullen moeten verplaatsen, maar er zullen overvloedige waarschuwingen zijn en er zullen Lichtwerkers zijn op plaatsen waar zij hoogstnodig zijn.

Eer het proces. Leef niet in angst voor wat Spirit doet. Vier je familie en weet dat jij in jouw “sweet spot” leeft.

Kryon