donderdag 28 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 617: Verdriet om een verlorene. / 28 januari 2016 / Lee Carroll


617: Verdriet om een verlorene.
28 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
(Deze boodschap is met name bedoeld voor onze lieve zus Regina en onze nicht Rena)

VRAAG: Lieve Kryon, als wij de plotselinge dood van een geliefde ervaren (mens of dier) door een ongeluk of een trauma, wat zijn dan behulpzame, concrete manieren om het gevoel van shock te verzachten dat iemand voelt. (ik denk ook dat het voor lichtwerkers nog moeilijker is om daar doorheen te gaan omdat een deel van mij weet dat mijn geliefde op een plaats van vrede en vreugde is en er nog steeds die sluier is die het gevoel van scheiding zo echt en pijnlijk maakt.)

Is er een manier waarop wij energetisch verbonden zijn met de aanwezigheid van een verlorene?

Ik weet dat jij al eerder hebt gesproken over verdriet, maar ik wil graag enkele specifieke acties of dingen weten die iemand kunnen helpen om door de grootste pijn en shock heen te gaan terwijl je aan deze kant van de sluier verblijft.


ANTWOORD: Lieverd, jij hebt gelijk. Jij bent geschapen om verdriet te hebben en dit is niet alleen gepast maar het wordt ook begrepen. En hoewel wij vaak vlak naast jullie staan is dit vaak gewoon niet voldoende.

Er is meer dan een ding dat jullie kunnen doen om iets gracieuzer door dit proces heen te gaan: zoek een plaats waar jullie fysiek een ander kunnen helpen. Ga naar een bejaardentehuis en ga mensen voorlezen, ga met hen wandelen en luister gewoon naar waar zij doorheen gaan of help hen met het doen van hun therapie. Ga naar plaatsen waar anderen verdriet hebben en luister naar wat zij meemaken.

Dit kan bizar klinken, maar doe het! Jullie eigen lichaamschemie kan jullie helpen in balans te komen als jullie deze dingen doen.

Het verdriet zal langzaam verminderen maar jullie zullen in je hart altijd een plekje houden waar het een beetje pijn doet. Dit is normaal. Probeer het nooit te verwijderen of te voelen dat het ongepast is. De reden waarom deze dingen zo moeilijk zijn is dat jullie waarlijk zijn verbonden op een niveau dat verder gaat dan het lichamelijke.

Jullie dualiteit ziet degene die jullie zijn verloren als “voor altijd weg” zijnde. Dit is jullie realiteit en er is niets dat jullie kunnen doen om dit te veranderen.

Toch kan ik jullie iets vertellen dat zal gaan gebeuren – voor de volle 100%. Jullie zullen een hereniging hebben met degenen die jullie zijn “verloren” en die zal groots zijn! Ik spreek uit ervaring ik heb er vele malen naar gekeken…… zelfs nu ik tegen jullie spreek.

Er is niets in het Universum dat hierop lijkt – als de Liefde van God zich manifesteert tussen twee entiteiten die samen zowel in een mensenleven als aan de andere kant van de sluier zijn verbonden, maar die elkaar al een heel, heel lange tijd niet hebben gezien.

Kryon