zaterdag 27 februari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 634: Ademhalingstechniek / 27 februari 2016 / Lee Carroll


634: Ademhalingstechniek
27 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Over het Merkabah: Is de ademhalingstechniek de enige manier om mij te verbinden met mijn Merkabah, of kan ik hetzelfde bereiken door andere methoden te gebruiken? Als dit zo is, wil jij mij dan alsjeblieft over deze methoden vertellen?

Ook: is roken, buiten dat het een aanslag op de gezondheid is, ook schadelijk voor de spirituele vooruitgang?

ANTWOORD: Er zijn vele Merkabah-verhogende technieken en de ademhaling is daarvan een hele goede. Dit gaat over zuurstof en het effect van intentie gecombineerd met levende zuurstofvoorziening.

Een andere is de verbinding met het Raster, dat ook wetenschappelijk is (waar al heel lang discussie over is). 

Nog een andere is de verbinding met het cellulair geheugen, wat men nu juist begint te leren en wat moeilijk is te specificeren op de manier waarop jij dit zou willen.

Er komen nog vele andere manieren en als de Rasters jullie voorzien van nieuwe natuurlijke gaven, zullen zij onthuld worden.

Jullie gewoonte om te roken is op zichzelf niet schadelijk voor spirituele vooruitgang. Echter, alles wat jullie vrijwillig doen om je leven te bekorten stuurt een bericht naar alle cellen in je lichaam, en ook naar jullie spirituele helpers, dat jullie niet verwachten een volledig leven te zullen leven. Dit vertelt jullie cellen dat jullie hier niet zijn om naar beste vermogen gebruik te maken van de geschenken die jullie zijn gegeven.

Ditzelfde geldt voor degenen die zich overeten, of die uit vrije wil hun fysieke lichaam een uitdaging geven op andere gebieden met een ander ongezond misbruik van middelen.

Wij vertellen jullie al een tijdje dat jullie in staat zijn om de meest schadelijke gewoonten los te laten zonder het trauma dat daar normaal gesproken mee gepaard gaat.

Het hangt van jullie af en dit is altijd al zo geweest.

Laat de leraren dit zien……. dat zij een voorbeeld zouden moeten zijn voor de anderen voor wat er kan worden bereikt.

Kryon