woensdag 2 maart 2016

kryon: Vraag en Antwoord 638: Helen van je kinderen. /2 maart 2016 / Lee Carroll


638: Helen van je kinderen.
2 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, Ik heb een zoon die onlangs de diagnose diabetes heeft gekregen. Ik wil de beslissing van zijn spirit eren om deze ziekte in dit leven te hebben, maar tegelijkertijd ben ik heel wanhopig want ik wil graag dat het goed met hem gaat. Hij is pas vier jaar oud en de gedachte dat hij voor de rest van zijn leven injecties moet hebben is moeilijk voor mij.

Als dit niet zorgvuldig wordt gedaan kan dit blindheid, nierfalen, hartziekten en zelfs amputaties veroorzaken.

Ik wil hem zo graag gezond zien en dat het goed met hem gaat, en toch voel ik mij ongelooflijk onmachtig. Mijn vraag is deze: hoe moet ik mijn kind benaderen met betrekking tot deze ziekte? Moet ik dit gewoon accepteren of hem proberen te helpen zichzelf te genezen?

Ik begrijp de redenen die hierachter zitten en welk doel deze ziekte in zijn leven heeft.

Dank je wel voor jouw tijd.

Bryan


ANTWOORD: Op bepaalde manieren heb jij jouw eigen vraag al beantwoord. Jij begrijpt het principe van wat er gaande is: Het kind heeft gekozen om dit in jullie gezamenlijk leven te brengen. Jij weet ook dat jij machteloos bent om zijn biologie te veranderen…… dat hij alleen kan veranderen wat hij heeft besloten mee te brengen in dit leven. Toch zou jij als liefhebbende ouder alles willen doen om te helpen. Daarom ben jij gefrustreerd door de perceptie waar jij naar moet kijken en machteloos bent.

Lieverd, niets zou verder van de realiteit kunnen zijn. Onthoud dat de spirituele beslissing van jouw zoon om deze ziekte in zijn leven te hebben voor jullie BEIDEN geldt.

Ga het dus veranderen: Allereerst: moet jij je ontspannen met wat IS. Jij begrijpt het principe van jouw taak al, doe dit dan ook! Stuur hem elke dag licht. Leef op een manier die deze jongen laat zien dat mensen zichzelf kunnen veranderen!

Wees een wijs voorbeeld voor hem, en leef in vreugde! Spreek vaak tegen hem over hoe de mens in staat is om zijn eigen biologie te veranderen en dat hij dit op een dag ook kan doen, als hij dit wil.

Prent hem de zaden van bekrachtiging in….. de wijze woorden van de ouder die hem eert en diepgaand van hem houdt. Toon hem geen angst of zorgen of wat dan ook, maar alleen maar bemoediging.

Dan, lieve Bryan, wanneer jij dit het minst verwacht…. of zelfs als jij er niet meer bent….. zal dit kind zich de vreugde herinneren van zijn vader, en ook zijn wijze woorden.

Misschien gaat hij verder om zich heen kijken en goddelijke vragen stellen als: ”Kan ik werkelijk mijn DNA veranderen?” Dit zal het genezingsproces doen beginnen dat kan en zal deze biologische onbalans van zijn cellulaire structuur elimineren.

Er is een mogelijkheid hiervoor! Het is mogelijk en vele mensen doen dit al.
Door voor jezelf en jouw eigen bewustzijn te zorgen zal jij voor hem een licht laten schijnen dat hij kan bewaren voor later. Dit is het wonder van een verlicht leven. Het licht dat jij vandaag laat zien gaat nooit weg. Het wordt opgeslagen in een oneindig warenhuis en het is beschikbaar voor jouw kinderen – hun hele leven lang!

Begin ermee om dit licht op te slaan!  
 
Kryon