vrijdag 4 maart 2016

kryon: Vraag en Antwoord 639: Schulden afbetalen. / 4 maart 2016 / Lee Carroll


639: Schulden afbetalen.
4 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, Ik heb een behoorlijk prettig leven – compleet in het NU – en ik weet dat alle dingen precies op tijd komen als zij nodig zijn.

Mijn vraag is deze: Hoewel er in alle momentele behoeften wordt voorzien blijven de schulden uit de oude energie nog steeds bestaan. Ik heb nu net genoeg geld om te leven, maar niet genoeg om mijn oude rekeningen te betalen.

Wat worden wij geacht te doen met oude creditcard- medische- en andere rekeningen? Zij zijn zeker van de “oude energie” en in de nieuwe energie lijkt er geen plaats voor hen te zijn. Toch zou ik graag mijn oude verplichtingen willen betalen en er vanaf zijn. Hoe past dit bij elkaar?

Ik dank jou bij voorbaat voor jouw antwoord.

Antwoord: Jouw verlangen om jouw schulden te betalen toont de integriteit van jouw zoektocht. Een “genoeg hebben” is wat er is beloofd en als jij daarbij een deeltje van jouw behoeften wilt betrekken om je schuld af te betalen is dat wat er dan bij jouw dagelijkse behoeften kan worden gerekend. Maar, waarom breid jij dit niet uit tot de mogelijkheid van wonderen om deze schuld te betalen?

Kijk naar synchronische gebeurtenissen die zich kunnen voordoen – plannen of ideeën die er voorheen niet waren – om deze schulden flink te laten verminderen in plaats van hen jarenlang met je mee te zeulen.

Jouw intentie is de sleutel en jouw geloof is de manifestatie. Spirit ziet al jouw situaties als opgelost en tijdelijk. Hoe zie jij hen zelf? Als onmogelijk en voor altijd? Ga het verminderen van jouw schulden vieren. Geef langzaam wat je kunt missen, maar “zie” hen als opgelost door dingen die jij zelf niet kunt plannen maar die naar je toe zullen komen door synchroniciteit.

Kryon