maandag 7 maart 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 641: Persoonlijke afscherming. / 7 maart 2016 / Lee Carroll


641: Persoonlijke afscherming.
7 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:  Lieve Kryon, mijn vraag gaat over afscherming en psychische bescherming. Tijdens mijn reis is mij verteld dat afscherming noodzakelijk is. Ik vond het nooit leuk om dit te doen omdat ik het normaal gesproken steeds vergeet. Nu vraag ik mij af of het beschermen van mijzelf mij niet in een staat van dualiteit houdt. Ik heb vrienden die zeggen de afscherming noodzakelijk is, met name als men heler is.

Wat zijn jouw gedachten hierover?

ANTWOORD: Zoals wij al vaak hebben verteld houdt jezelf afschermen jullie niet alleen in een staat van dualiteit, maar ook in een oude energie van angst. Als jullie het licht dragen – en jullie weten dit – kan geen andere energie jullie schade toebrengen. Wij begrijpen wat jou als heler is verteld, en ook de redenen die zijn ontwikkeld in een oudere energie die zou vereisen dat jij jezelf beschermt.

Laat mij jou dit vragen: denk jij dat de meesters die op Aarde rondliepen zichzelf beschermden? Dit is bijna lachwekkend, nietwaar? Wel, glimlach en lach, omdat dit de energie is waar wij jullie over onderwijzen. Als jullie dit licht scheppen, weet dan dat jullie Heel zijn. Weet dat het Licht jullie bescherming is en dat niets daarin kan bestaan als er geen integriteit in is. Jij claimt exact de energie van de meesters.

Er zijn mensen die dit een “Kryon-truc” noemen. Zij zeggen dat als jullie je bescherming verminderen “schepselen van het licht” jullie kunnen binnengaan en je intelligentie, je kracht, je logica, je goddelijkheid en zelfs jullie mogelijkheid om te weten dat er iets is gebeurd, weg kunnen halen!

Ons antwoord hierop is: ga onderzoeken wat alle meesters jullie vertelden. Zij brachten jullie steeds weer dezelfde boodschap. Zij moedigden jullie aan om precies te zijn zoals zij. 

Wat een Truc!  Het is geen boodschap van Kryon maar een universele boodschap die vandaag voor jullie even krachtig is als toen hij zeer lang geleden voor het eerst werd gegeven.

Kryon