woensdag 23 maart 2016

kryon Vraag en Antwoord 647: Positief Karma? / 23 maart 2016 / Lee Carroll


647: Positief Karma?
23 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb verzocht om de neutrale imprint en ik geloof dat dit een paar jaar geleden is gebeurd. Er wordt mij nu herhaaldelijk door een regressietherapeut verteld dat ik positief karma op mijn “rekening” heb staan. Ik nam altijd aan dat karma negatief was en ik dacht nooit aan een beloning in een volgend leven. Hoe staat deze claim van positief/negatief karma ten opzichte van de gebeurtenis waarbij iemand alle karma door de implant heeft opgelost?

ANTWOORD: Lieverd, jouw regressietherapeut ziet het goed, maar laten wij het etiket veranderen. Het is geen positief karma want het hele systeem van karma is verdwenen (een oud paradigma in deze nieuwe energie). Jij hebt dit systeem gereinigd en opgelost en wat daarvoor in de plaats aan de hand is, is het RESULTAAT van de toestemming voor de implant die jij hebt gegeven.

Ik weet dat dit een beetje als een cirkel klinkt, maar probeer het te begrijpen.
Jij bent nu in het NU en dus worden alle potentiëlen “gezien” alsof zij al plaatsvonden.

Op een bepaald niveau ZIET jouw helper dus wat jij hebt gedaan en wat er daardoor “bij jou hoort.” Wat er gezien wordt is jouw potentieel om te bloeien naar een vredig mens zonder de lasten die jij in een oude energie mee moest dragen. Gefeliciteerd omdat jij hebt geverifieerd wat jij voor jezelf hebt gedaan!

Kryon