vrijdag 25 maart 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 649: Kracht versus Verlichting / 25 maart 2016 / Lee Carroll


649: Kracht versus Verlichting
25 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon, mijn zoektocht is er eerder een van kracht dan van “verlichting!” Ik heb alle manieren van psychische of magische hoogstandjes beproefd. Ik heb nagedacht over de natuur van perceptie en het bestaan.

Ik heb contact gezocht met wezens uit deze en andere dimensies om mijn zoektocht te kunnen uitbreiden. Heb jij enige suggesties voor mij over hoe ik succes kan hebben zonder te moeten reïncarneren naar een of andere vorm die deze mogelijkheden al vanaf de geboorte heeft.

Om een voorbeeld te geven: ik had dromen (al tientallen jaren) waarin ik psychokinetische vaardigheden had (vliegen, objecten van afstand bewegen, helen en het veranderen van levend vlees, elementen transmuteren, energie genereren etc.), en er is niets in mij dat er aan twijfelt dat iemand deze vaardigheden kan bezitten. De wetenschap ontdekt steeds weer meer “magie” in het Universum. Voor mij is de vraag dus niet “Waarom?” maar “Hoe?”

ANTWOORD: De dagen zijn voorbij waarin jullie deze twee kunnen scheiden. Verlichting IS kracht en de een zonder de ander is alleen te vinden in een oude energie. De mensheid heeft zijn koers veranderd en tussen de dingen die op een grootse manier zijn veranderd horen juist deze twee attributen thuis. Daarom wordt integriteit zo’n belangrijk onderwerp. 

Daarom hebben wij jullie aangemoedigd om waarheid te vinden…… omdat biologie daar ook bij betrokken is.

Weet dus dat de magie die jij zoekt er werkelijk is…… alles wat jij opnoemde. Het is nu gelinkt aan meesterschap en niet aan de een of andere bron van buitenaf.

Kryon