donderdag 31 maart 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 652: Profetieën over wat er nu gebeurt. /31 maart 2016 / Lee Carroll


652: Profetieën over wat er nu gebeurt.
31 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon stelt dat de profetieën over oorlog zijn afgewend. Maar waarom worden de huidige gebeurtenissen steeds verbonden met de profetieën uit de bijbel? (leidend naar de antichrist en de derde wereldoorlog etc.) Zijn de profetieën uit de bijbel iets dat kan worden veranderd door de wil van de mens?

ANTWOORD: Wij hebben gezegd dat Armageddon was afgewend en dit is ook zo. De belangrijkste profetieën die in jullie geschriften zijn gegeven, schilderen een beeld dat nu onmogelijk vervuld kan worden zowel door de gegeven tijdlijn als door de spelers die waren aangegeven.

Degenen die jullie nog steeds vertellen dat er nog steeds een verband is, willen dat jullie doorgaan om te reageren en vast te zitten in angst. De val van de Sovjet Unie in de late tachtiger jaren en de huidige positie van China hebben beide het belangrijkste scenario nietig verklaard. De klok stond al lang geleden stil voor het plaatsvinden van de profetieën die toendertijd werden voorspeld.

Er zullen altijd mensen zijn die de metaforen van de geschriften ten eigen voordele willen gebruiken. Jullie hebben de optie om te blijven trillen van angst voor zolang jullie dit willen…. of om voorwaarts in actie te komen om een vredige Aarde te scheppen.  

Degenen die hun deuren sluiten en wachten op een afschuwelijk einde zullen op een dag ontwikkelen en zich realiseren dat zij jaren vol zorgen hebben verspild terwijl zij vreugdevol en productief hadden kunnen zijn. Visualiseer oplossingen. Visualiseer een planeet die naar wijsheid beweegt.

Er is hier nog zoveel te doen!

Kryon