woensdag 19 mei 2004

Kryon: Overvloed en Liefde. / David Brown /19 mei 2004

Kryon:
Overvloed en Liefde.
David Brown
Wijnberg, Kaapstad
19 mei 2004.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om vanavond hier bij jullie allen te zijn – vanavond gaat het over Overvloed en Liefde; vanavond gaat het over terreur en het loslaten van jullie diepste en krachtigste angsten.

Allereerst zullen wij spreken over de terreur op lange termijn….. de wereld lijdt grotelijks onder de energie van terreur. De naties als de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk leggen hun terreur op aan minder machtige landen van de Aarde onder de vlag van de strijd tegen het terrorisme. Natuurlijk moeten deze twee landen op dit gebied gezien worden als de paria’s van de wereld. In het algemeen hebben de blanken de weg verloren met betrekking tot de zorg, het ouderschap en het op(voeden) van kinderen.

Vanaf de conceptie spelen de blanken een raadspelletje onder de regels van de allopathische geneeskunde. Ook bij relaties door een complete afwezigheid van betekenisvolle spiritualiteit in de westerse wereld en dit betekent dat de antwoorden die naar relaties zouden moeten komen, daar niet langer komen en vaak wel of niet gebaseerd zijn op seksuele aantrekkelijkheid – een aantrekkingskracht die de afstand niet kan overbruggen – de afstand die twee mensen tot elkaar zou moeten brengen en vaak vanwege de goede redenen en daardoor gaan deze relaties vaak veel langer door dan goed voor hen is.

Veel kinderen komen in deze wereld in relaties die uit balans zijn of niet werken, waarin de partners niet spiritueel verbonden zijn en heel zijn en elke partner dus op de ander leunt en de ander nodig heeft om aan zijn of haar behoeften te voldoen.

Deze partnerschappen zijn totaal onwerkbaar en het is heel gevaarlijk voor de wereld als er kinderen in deze relaties komen. Er wordt altijd gezegd dat het kind de ouders krijgt die het nodig heeft om zijn karma uit te werken en dit is ook zo. Er komt echter een nieuwe wereld en een nieuwe energie; een nieuwe wereld en een nieuwe energie komen eraan waarin deze relaties kunnen worden als twee sterke pilaren met een tempel erop gebouwd – deze tempel zal een prachtige relatie zijn tussen een man en een vrouw. Hoe sterker de pilaren, hoe sterker, groter en prachtiger de tempel kan zijn.

Het is aan elk individu om ervoor te zorgen dat zij sterker en krachtiger worden en op hun eigen twee benen kunnen staan.

Wij hebben in deze boodschappen vaak gesproken over het verschil tussen mannelijk en vrouwelijk. Een vrouw zal haar ware kracht vinden in vrouwelijkheid en een man in mannelijkheid. Vergis je niet, er is geen andere manier.

De kinderen van de wereld zouden geboren moeten worden in relaties waarin dit wordt begrepen; een persoon die heel is zal dit begrijpen en weten. 

Waar er een of andere reactie in je lichaam is aangaande deze wijsheid en deze kennis, laat de heelheid je lichaam binnenkomen op de plaats waar deze reactie is.

Het betekent dat jullie ergens mee uit de voeten moeten om een relatie te vinden die jullie werkelijk zoeken. Het Goddelijke heeft in elk mens die naar de Aarde komt dezedroom van een prachtige relatie geplaatst.Een prachtige relatie met een ander is gelijk aan een prachtige relatie met jezelf. Het is dus aan jullie om die prachtige relatie in jezelf te vinden voordat jullie de ware partner vinden in een relatie die werkelijk werkt zoals hij zou moeten werken.

Op dit moment tonen relaties in de basis hoe mensen met zichzelf zouden moeten zijn en als iemand een betere relatie met zichzelf heeft zal de relatie met anderen ook makkelijker worden, meer compassievol en met meer liefde, vreugde, vrijheid en opwinding; als er moeilijkheden zijn in je relatie zal je ook meer energie in de andere aspecten van je leven moeten steken en uit de relatie zal de energie weglopen en je nooit de ware wereld geven die je wilt hebben.

Jullie werkzaam leven en jullie leven thuis zal nooit vervuld worden – de relatie in jezelf is gelijk aan die van je thuisleven en je zakenleven enelk ander leven dat jullie betreft.

Liefde is het enige antwoord. Als er problemen zijn kijk of je kunt liefhebben en laat liefde in je hart omdat het hart de plaats is waar mannen en vrouwen waarlijk verbonden zijn op zielsniveau. Midden in het centrum van de 7 chakra’s zit de hartchakra en dit chakra heeft de kleur groen. Als jullie jezelf niet goed kunnen behandelen en geen goede relatie met jezelf hebben, hoe kunnen jullie dan een prachtige relatie hebben met je kind en verwachten dat het kind vrij, creatief, liefhebbend, vreugdevol en zonder angst opgroeit?

Wat wij zeggen is dat bewustzijn liefde brengt, heling en heelheid en ook die prachtige relatie in jezelf. Jullie scheppen je eigen realiteit en jullie zullen een prachtige relatie buiten jezelf krijgen, een veilige haven voor jullie kinderen. Mensen die heel zijn worstelen niet met overvloed, overvloed stroomt makkelijk, vriendelijk en in absoluut goede proporties om te voldoen aan jullie behoeften en om jullie wensen en verlangens te vervullen.

Overvloed schept vele dingen en jullie zijn allemaal als diamanten met vele facetten – facetten van jullie persoonlijkheid, facetten van emoties, facetten van overtuigingen, facetten van begrip, facetten van liefde.

Sluit nu je ogen en zie jezelf als een diamant met al deze glimmende facetten, laat het licht stromen en reflecteren – zie alle kleuren van de regenboog. Laat jezelf voelen als een diamant en word een diamant. Voel hoe het is om een prachtige diamant te zijn….. doe alsof deze diamant aan een koordje hangt en vrijuit ronddraait en elk facet zich ogenblikkelijk verbindt met de andere facetten, leden van deze groep, deze cirkel van vanavond…… voel de liefde die dit voortbrengt….. laat je verschillende facetten van jezelf zien aan alle anderen in deze cirkel….. wees gewoon een met deze energie van openheid, helderheid, kracht en waarde met de dichtheid van een diamant, de hardheid en alle prachtige kwaliteiten; de mogelijkheid om te weerspiegelen en licht af te buigen….. een diamant kan bijna geen krassen krijgen, onbreekbaar… voel de veiligheid van het zijn van deze diamant en voel de energie van veiligheid….

Nu, omdat terreur een van de meest onstabiele energieën op Aarde is en de energie van een diamant heel stabiel is, is het zeker, zullen jullie je veilig voelen om de energie van terreur in je lichaam te laten komen. Laat deze energie in je lichaam komen. De terreur in dit leven waar wij overspreken kwam misschien bij de geboorte in je energie toen je werd geslagen door de dokter, of misschien toen je ouders ruzie hadden. De terreur kan ervoor gezorgd hebben dat je niet verbonden was met je moeder en bij de geboorte van haar werd weggenomen voordat je drie maanden oud was.

Elke scheiding met de moeder zal terreur scheppen bij een kind en zoals jullie in het westen wel weten gebeurt het daar veelvuldig. Dit is verhulde kennis, deze kennis is geheim.

Laat jezelf dit kind vinden dat door de dokter op de billen werd getikt of dat zijn verbinding met zijn moeder zo vroeg in de jeugd verloor en terwijl wij spreken laat dan de moeilijke omstandigheden naar voren komen die in dit leven het heeft geschapen. Laat je geest vrijuit stromen terwijl je in de energie van de diamant bent….. dit type van aanwezigheid in iemands leven destabiliseert iemand mentaal en emotioneel naar een lagere of grotere graad. Wees dus gewoon in deze energie en laat de energie omhoog gaan. Deze energie schept passief agressief gedrag in mensen. Dit is geen veroordeling alsof zij slecht zijn.

Het is zo dat hun innerlijk kind absoluut bang is of in klinkklare terreur leeft. Passieve energie betekent dat men niet de kracht heeft om zich openlijk te uiten en precies te zeggen wat men wil, wat men nodig heeft.

Het betekent het hebben van een hoog niveau van onzekerheid dat een mens de meest vreemde dingen laat doen en het meest vreemde gedrag vertoont. Het kan liegen zijn, bedriegen en elk disfunctioneel gedrag om confrontaties te vermijden.

Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom een persoon zonder blikken of blozen de grootste leugens kan vertellen? De schaamte omtrent liegen en bedriegen op deze manier is absoluut niets vergeleken met de terreur die zo iemand binnenin voelt. Natuurlijk wordt de terreur in iemands leven opgebouwd en wordt dit type psychologie gevuld met schuld en schaamte. Dit type psychologie wil dat iemand klein is, niet wordt gezien en gehoord. Jullie horen vaak de uitdrukking: “Een kind moet gezien worden en niet gehoord.” Als jullie dit in jullie familie hebben gehoord is het bijna 100% zeker dat mensen met een zeer angstig kind hun leven daarin op deze manier leven.

De manier die wij hebben gevonden om dit kind te helen is om te beginnen met herkennen dat zoiets bestaat. In veel van de inheemse culturen verlaat het kind zijn moeder nooit, het zit op haar rug gebonden en wordt de eerste paar maanden van zijn leven misschien in een papoose (een soort rugzak) gedragen en zo zou het ook moeten zijn. Een kind zou nooit gescheiden moeten zijn van zijn moeder. De band tussen moeder en kind is absoluut essentieel om op te groeien tot een metaal en emotioneel gezonde volwassene.

Wij vragen jullie dus om dit zeer angstige kind te vinden. Als jullie alleen duisternis kunnen vinden, vraag dan je innerlijke bediende om het duister los te laten.

Laat het engelenrijk het duister reinigen totdat jullie het kind kunnen vinden dat is verborgen in zoveel terreur en in zoveel moeilijke omstandigheden….. en als jullie dit kind vinden kijk het dan recht in de ogen en houd het op een plaats van veiligheid met jullie starende blik en laat liefde vanuit je hart door de ogen van het kind stromen….. en laat een cyclische energie stromen van jullie hart, door jullie ogen, naar de ogen van het kind naar het hart van het kind en naar je eigen hart.

Laat deze energie langzaam bewegen met liefde en zorg en met de absolute zachtheid van katoen-wol en met echte liefde en begrip. Moederschap is een full time job, het is geen part time job – moederschap is de belangrijkste baan op de planeet. De moeders van de wereld dienen gerespecteerd en geëerd te worden – moeders van de wereld moeten echt gesteund worden.

Als een vrouw moeder wil worden moet zij geëerd worden en goed gesteund worden bij dit verlangen. Er moet energie zijn en veel medegevoel voor het moederschap. Om een moeder een kind te laten opvoeden dat goed in balans is moet zij heel veel energie aan dit kind kunnen wijden.

Het kind zal elke disfunctie erven die de moeder heeft, elk geloofssysteem, elke persoonlijke eigenaardigheid die de taak van het kind zal worden om te ontrafelen en te leren van zichzelf te houden.

Als mensen die tot heelheid komen een kind hebben zal er geen disfunctie zijn in het kind en zal het kind een energie dragen van liefde, creativiteit, vreugde en zal het verlichting en vrede naar de planeet brengen.

De energie van het moederschap zou een welkome energie hier op Aarde moeten zijn maar moeders hebben vaak de schuld gekregen voor vele, vele dingen, net zoals vaders. Moeders moeten over het algemeen boos zijn in hun wereld, uit werken gaan en hun kinderen in andere handen achterlaten om het op te voeden en misschien wordt er dan niet tegemoet gekomen aan de behoeften van het kind.

Vaak kan de man die de vader wordt zijn kinderen niet steunen en kan hij niet houden van de moeder van zijn kinderen. De energie van terreur, lieve mensen, is vaak moeilijk om mee om te gaan. Wij hebben vanavond veel moeite moeten doen om een zeer veilige ruimte te scheppen, om een veilige omgeving te scheppen om het geterroriseerde kind te helen. Terreur is in de wereld met zulke grote massa’s in het massabewustzijn aanwezig.
Terreur is bijna onbespreekbaar en ongeliefd maar de Schepper gaf ons niets waar wij niet mee om kunnen gaan.

Het is aan ons om liefde in die terreur te stoppen zoals in de terreur van twee machtige landen die dit voelen in de fundering van hun bevolking die komt als een gebrek aan liefde in deze relaties.

Lieve mensen, dit is geen oordeel, dit is om liefde te brengen in jullie relaties. Als dit onzichtbare litteken van terreur losgelaten is uit jullie psychologie zal jullie eigen persoonlijke wereld helen en zal er steeds meer liefde in jullie relaties komen. Jullie zullen de pilaar worden die een machtige tempel kan dragen en relaties kan scheppen die op dit moment alleen maar dromen zijn.

De energie van terreur schept ook andere fenomenen, zelfhaat en dichtbij zelfsabotage. Iemand met een geterroriseerd innerlijk kind zal de energie van zelfhaat en zelfsabotage scheppen en vasthouden; met die energie in je eigen lichaam dat zich afvraagt waarom jullie leven nooit gladjes en makkelijk verloopt.

Als wij het innerlijk kind helen dat wordt geterroriseerd laten wij de energieën van zelfhaat en zelfsabotage los. 99% van de bevolking van de planeet bevat deze energie en de 1% die dit niet heeft zijn over het algemeen in het Oosten en hebben dit losgelaten door meditatie en spirituele uitoefening.

Lieve mensen, laat jezelf de vrijheid van deze donkere energieën voelen die jullie leven zo lang hebben achtergesteld en laat daarvoor in de plaats Goddelijke Liefde stromen…. Jullie zouden moeten weten dat moederschap een eer is, het is een gewaardeerde positie.

Moeders moeten gedragen worden in een ruimte waarin zij de wonden uit hun jeugd kunnen helen want er is veel verantwoordelijkheid in het moederschap…. Zij brengen de nieuwe generaties voort. Er is veel verantwoordelijkheid in het moederschap maar het is ook aan mannen om die ruimte te scheppen, die ruimte voor een vrouw waarin geen terreur en angst in haar psychologie zijn maar waar ware liefde is…. een geheiligde ruimte om een compleet nieuwe generatie voort te brengen.

Met de nieuw binnenkomende energie komen de indigokinderen en daarmee ook de energieën van de magiërs die in het raster zit en verder gaat dan het Christusbewustzijn en de indigokinderen zijn ook verbonden met dit raster….. dit raster is opnieuw geactiveerd. Alle geboren kinderen zullen verbonden zijn met dit raster en zij komen naar de Aarde met een compleet ander bewustzijn.

Jullie willen vragen over de indigokinderen die voor die tijd zijn geboren? Zij vernieuwen en versterken hun verbinding met dit raster. Met de activering van dit nieuwe raster komt ook de activering van de vrijgave van de energie van terreur. Het zal als een domino-effect zijn van alle diepe, donkere, negatieve emoties.

Het is als een gesloten deur die wordt geopend en de donkere energie wordt vrijgelaten in de ether en getransformeerd wordt naar liefde en jullie levens zullen stromen als nooit tevoren. Jullie zullen de moed, de kracht en de energie hebben om de juiste beslissingen in je leven te nemen, de beslissingen die liefde brengen, overvloed, vreugde en vrijheid.

Er is hier voor veel partijen heel veel aan de hand. Terreur is gebruikt om de massa te controleren met deze kennis en wijsheid wordt de energie van controle vanavond losgelaten. Het is een klein begin hier in Kaapstad, maar houd het kind in je armen en handhaaf die houding en laat het innerlijk kind in je hart komen en laat dit kind zich veilig en zeker voelen.

Laat dit kind goddelijke liefde voelen, laat het kind de verbinding met deze groep voelen en laat jezelf de energie van transformatie voelen. Wees met deze energie. Zit in deze energie.

Terwijl jullie in deze energie zitten, herken dan alle pijn in je lichaam of gevoelens die jullie kunnen hebben…. als jullie hen herkennen zal er een automatische vrijlating zijn.

Jullie energie zal jullie automatisch uitbreiden als jullie je ontdoen van de energie van terreur. Jullie zullen automatisch bevrijd en vrij worden. Jullie zullen een ander gevoel in je lichaam hebben maar je geest kan de wens hebben om hetzelfde pad steeds maar weer te belopen.

Plaats je bewustzijn in je geesten, observeer ieder gedragspatroon of gedachtenpatroon dat direct gerelateerd is aan terreur – herken hen en laat het vrij.

Laat liefde in deze gedachten en gedachtenpatronen. Jullie diepste angst is niet om klein te zijn; jullie diepste angst is om geweldiger te zijn dan woorden kunnen zeggen. Herken deze angst en laat hem gaan. Laat je geest helderder worden…. jullie gidsen zitten aan jullie voeten en deze zaal is gevuld met vele spirits en de energie van Kryon.

Accepteer jezelf als de diamanten die wij jullie vanavond brengen…. laat liefde door je hart stromen…. ontvang liefde….. geef liefde. Laat de terreur omhoog gaan en de donkere energieën stromen en de radicale stap nemen naar een nieuw bewustzijn.

Een bewustzijn in een wereld waarin jullie werkelijk je eigen realiteit scheppen en waarin jullie je dromen zullen leven en waarin jullie niet onderdrukt worden door energieën die jullie niet langer dienen.

Dit is Kryon van de Luisterrijke Dienst. Zit een tijdje in deze energie en laat het los…. dit is een geheel nieuwe wereld, een nieuw, fantastisch gezichtspunt. Niemand die jullie “nee” verkoopt of vertelt dat jullie “alleen maar dromen.”

Deze wereld behoort jullie toe.

Het ga jullie goed en God zegene jullie want Kryon gaat nu weg.