woensdag 6 april 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 657: Reiki? / 6 april 2016 / Lee Carroll


657: Reiki?
6 april 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben een Reiki-meester en ik heb een vraag over deze energie en ook over andere oude energieën, bijvoorbeeld de Keltische Rune. Zijn deze energieën in deze tijd aan het veranderen? Worden zij vervangen door EMF?

Als ik Reiki gebruik als een levende en heilige energie (in het Duits:  "Schöpferkraft" ) is dit dan niet allemaal hetzelfde? 

ANTWOORD: Wij hebben deze informatie al vele malen gechanneld: Veel van de oude gebruiken komen nu naar voren als hoofdspelers voor genezing op deze planeet Aarde. Reiki is daar een van. Hoe kunnen wij weten of het een proces is van de oude energie of van de nieuwe energie? Dit is heel makkelijk. Werkt het nog steeds? Voegt het iets toe aan het werk dat jij doet?

Als het antwoord op deze vragen ja is, is het zeer rendabel en zou je ermee door moeten/kunnen gaan. Als het gewoonweg niet meer werkt past het niet langer meer bij de energie die jullie op de planeet hebben geschapen.

EMF is een nieuw en prachtig stuk gereedschap. Het vervangt helemaal niets maar het geeft jullie alweer een krachtig stuk gereedschap voor de gereedschapskist van de lichtwerker.

Kryon