maandag 18 april 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 660: Wraak – hoe kan ik die kwijtraken? /18 april 2016 / Lee Carroll


660: Wraak – hoe kan ik die kwijtraken?
18 april 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Wraak houdt mij al meer dan tien jaar bezig. Ik voel dat als ik dit zou kunnen laten gaan, ik zou kunnen ascenderen. Hoe kan ik deze duisternis die wraak heet laten gaan?

ANTWOORD: Lieverd, jij bent gezegend voor deze vraag. Allereerst heb jij helemaal gelijk. Als jij dit attribuut in je leven zou kunnen laten gaan zal alles veranderen! Het houdt jou inderdaad tegen.

Het moeilijkste ervan is om het kwijt te raken. Wij hebben al vijftien jaar lang onderwezen over meesterschap, DNA-activering, pure intentie en meditatie met het Hoger Zelf. Dit alles is betekenisvol voor het scheppen van een “gebalanceerd Zelf.”

Toch adviseren wij in jouw geval om bronnen van buitenaf aan te boren om jou te helpen om in balans te komen zodat jij sneller vooruit kunt gaan.

Wraak en haat zijn enkele van de moeilijkste emoties om kwijt te raken omdat zij ook een gewoonte van energie vormen waar jullie feitelijk op vertrouwen voor kracht om dingen op te lossen. Daarom wordt het een “drama-drug” dat jullie op een niveau voedt dat jullie niet kunnen zien maar waarvan jullie wel weten dat het er is.

Zoals bij elke verslaving kunnen anderen jou helpen om te beginnen met het proces van het loslaten en beter dan jij het zelf zou kunnen doen.

Kijk naar in balans brengende technieken (EMF is een zeer goed begin). Niet alle technieken werken hetzelfde voor elk pad en dus zeg ik dat er vele zullen zijn die jou passen en ook vele die dit niet zullen doen.

Kijk dus naar een deel van energie-balancerings-werk totdat je een techniek vindt die voor jou het beste werkt en wijd je dan aan het behalen van hogere niveaus door die speciale studie. Als jij dit doet zal jij een heerlijke vrijheid vinden die jou in staat stelt om deze gevoelens los te laten.

Het kan gedaan worden!

Kryon