dinsdag 19 april 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 661. Ongedaan maken van vasectomie.(Sterilisatie van de man) / 19 april 2016 / Lee Carroll


661. Ongedaan maken van vasectomie.(Sterilisatie van de man)
19 april 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: mijn man had vijftien jaar geleden een vasectomie. Wij hebben de volledige intentie voor een niet-chirurgisch ongedaan maken hiervan door tegen onze cellen en tegen ons DNA te spreken en de volle intentie te hebben om volledig vertrouwen te hebben in het samen krijgen van een baby.

Kan jij ons hieromtrent advies geven?

ANTWOORD: (van Lee): Bij mijn vader is vasectomie toegepast en wel ongeveer een jaar voordat ik werd geboren en ik lijk op geen enkele manier op onze melkboer (glimlach) Met andere woorden: alles is mogelijk.

Kryon heeft gelijksoortige vragen met hetzelfde scenario beantwoord. Als jullie een kind willen, probeer dan de benadering die het best beantwoordt aan jullie intentie. Als jullie voelen dat jullie echt goed zijn in het veranderen van dingen in je lichaam, doe het dan op die manier. Maar als dit niet werkt en jullie nog steeds een kind willen laat dan de wetenschap helpen om de vasectomie ongedaan te maken.

Het gaat er niet om hoe jullie dit doen maar meer om de intentie die jullie hebben om dit kind naar de Aarde te laten komen! Laat het daarom niet te lang wachten.

Het draait tenslotte om het kind en niet om de methode om de vasectomie terug te draaien.

Lee