donderdag 21 april 2016

kryon: Vraag en Antwoord 663: Links- of rechtshandig? / 21 april 2016 / Lee Carroll


663: Links- of rechtshandig?
21 april 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: bijna elk mens lijkt zijn linker- of rechterhand beter te gebruiken. Als ik bijvoorbeeld iets schrijf en ik mijn linkerhand gebruik heb ik in de gaten dat ik hier niet goed in ben, om het maar zachtjes uit te drukken. Waarom zijn mensen over het algemeen beter in het gebruiken van een van hun beide handen en meestal dan de rechterhand? Is het een goed idee om feitelijk te gaan oefenen in het gebruiken van ook de andere hand? (Misschien zal dit ons openen voor meer bewustzijn over de gehele mens)

ANTWOORD: Een deel van de menselijke conditie is dat jullie gepolariseerd zijn. Jullie linker- en rechterkanten zijn feitelijk aparte delen van jullie lichaamssysteem die wedijveren. Natuurlijk hebben jullie de uiterlijke symmetrie van je lichaam ontdekt waarbij de ene zijde een kopie is van de andere. Dit is de efficiency van jullie evolutionaire proces.

Het onderwerp waar jij mee komt is een goed onderwerp. Want inderdaad, als jullie een beetje de tijd nemen om je andere hand te gebruiken om te schrijven (of zelfs om een bal te gooien) laten jullie de balans van de brug tussen de polariteit van je lichaam toenemen. 

Jullie hersenen zijn hier diepgaand bij betrokken en dit geldt ook voor jullie DNA. Alles dat jullie kunnen doen om een betere balans in jezelf te scheppen is goed. Hier is een oefening: Probeer eens een brief aan jezelf te schrijven met je niet-dominante hand.


Jullie zouden feitelijk jezelf kunnen vinden!
Kryon