maandag 16 januari 2006

Kryon: Boodschap voor het jaar 2006 en verder….. / David Brown /16 januari 2006.

Kryon:
Boodschap voor het jaar 2006 en verder…..
David Brown
Wijnberg, Kaapstad, Zuid Afrika
16 januari 2006. 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Boodschap voor 2006 en verder…..

Alweer is het heerlijk om hier vanavond bij jullie te zijn. Dit is het jaar 2006, een nieuw jaar, een nieuwe stap, een grotere stap naar de toekomst. Er is een nieuwe energie, een hogere vibratie – een compleet nieuwe wereld waarin jullie liefde en vreugde zullen vinden. Liefde is altijd het antwoord. In het jaar 2006 en verder zullen jullie energieën stabiliseren en versterken. Jullie zullen liefde worden en liefde zal vanuit jullie stromen. Jullie zullen dieper in jullie waarheid gaan en naar de kern van je wezen.

Liefde zal in je lichaam stromen en jullie verbinden met Moeder Aarde en Vader Hemel door de heilige verbinding die door jullie lichaam stroomt. Deze twee grootse energieën – het heilige mannelijk en het vrouwelijk – zullen in jullie vermengen. Liefde is de enige manier. Alle schepping is gekomen door de vermenging van de mannelijke en de vrouwelijke energieën.

Er is op Aarde veel angst rondom het vrouwelijke, het onbekende. In de Italiaanse taal is “links” “sinestro” wat ook sinister betekent. Jullie zijn verkeerd geïnformeerd over het vrouwelijke, lieve mensen, al duizenden jaren lang. De kant van je linkerhand van je lichaam is vrouwelijk en niet sinister – er is niets aan de linkerkant om bang voor te zijn. Het vrouwelijke omarmen en het achten van het vrouwelijke zou jullie grootste geschenk moeten zijn. Om het vrouwelijke door de lichaam te laten stromen en het mannelijke het vrouwelijke te laten manifesteren is het antwoord op al jullie dromen en vragen. Liefde is de enige weg – liefde is de heilige weg. Het bekende is zeer krachtig op de planeet Aarde maar het is over het algemeen een oogwenk van het onbekende.

Het is als een postzegel op een aanplakbiljet – te klein om op te vallen. Het niveau van bewustzijn op de planeet Aarde breidt zich dit jaar uit, in 2006 en verder zal er een grote explosie van bewustzijn zijn die elk continent op deze Aarde zal beïnvloeden.

De regerende partijen hebben de grootste moeite om de touwtjes in handen te houden en vast te houden wat zij hebben. Er komt een nieuwe en krachtige energie naar deze planeet en degenen die hard aan zichzelf hebben gewerkt – die hebben geluisterd naar de channelings en hen hebben gelezen zullen in hun waarheid stappen en meer hun eigen authentieke zelven worden.

De sociale conditionering heeft jullie tot schapen gemaakt maar de liefde die in jullie harten brandt, die de moed schept, zal jullie in staat stellen om te brullen als een leeuw. Jullie zullen in je eigen waarheid stappen en liefhebben op deze Aarde zoals jullie altijd hebben gedroomd. Stap voor stap zal de nieuwe energie de energie van de oude wereld overvleugelen.

Wij gaan NU naar een integratieperiode, de vijf Jaren voor 2011 en er gebeuren grote, grote opwaarderingen.

Men kan anticiperen op een grote opwaardering van kracht die oostwaarts gaat. Op dit moment is beslaat de economie van de VS ongeveer 54% van de wereldeconomie. Aan het eind van dit jaar zal het minder dan 50% zijn.

De grote markten in het Oosten gaan zich openen en de machtsbalans zal naar het Oosten doorslaan – het Westen zal niet langer in staat zijn om de wereld totaal te domineren zoals het dit in het verleden kon.

Lieve mensen, er is niets om bang voor te zijn want liefde is de enige manier. Hoe helderder en hoe meer jullie in balans zijn, hoe makkelijker het zal zijn, welke stormen er ook zullen komen. Ik heb jullie dit altijd verteld – heel eerst het verleden en dan de toekomst….. en jullie zullen dan zeer in het heden aanwezig zijn. Daardoor zullen jullie je leven vollediger leven en jullie dromen en wensen vervullen.

De meesten van jullie raken gewend aan het werken aan jezelf, werken aan je zaken en aan het loslaten van je negatieve emoties en het worden van je authentieke zelf. Emotie vlakt zaken en problemen uit. “Emotie” is de vrouwelijke polariteit en de “zaak:  is de mannelijke. Emotie is de innerlijke energie die jullie in je lichaam voelen en de “zaak” is de uiterlijke manifestatie van die emotie.

Daarom, hoe meer jullie je emoties reinigen, hoe meer jullie puur gevoel worden en vrijworden van “dingen.” Hoe meer woede, droefenis en angst jullie loslaten, hoe meer liefde jullie zullen worden.

Ik heb jullie verteld dat jullie scheppers zullen worden van je eigen bestemming en realiteit. Jullie droom zal waarheid worden als jullie emotioneel lichaam kristalhelder en vol liefde is.

Ik heb eerder gesproken over de vier archetypes van energie – de magiër, de strijder, de koning en de minnaar. Het grootste probleem op deze planeet ligt bij het archetype minnaar waar het gevoel naar de minnaar verdriet is. Verdriet komt als resultaat van diep beschadigd zijn door onbewust ouderschap.

Er zijn er veel onder jullie die hard aan zichzelf werken en graag kinderen zouden hebben. Zij zullen komen, maar alleen als jullie emotionele lichamen geschoond zijn en jullie het werk hebben gedaan.

Het zal helers niet langer zijn toegestaan om gewonde kinderen in de wereld te brengen. Het zou jullie nu duidelijk moeten zijn dat, ook al is jullie verlangen sterk, het alleen zover is als de tijd daarvoor rijp is om kinderen te krijgen. Jullie zijn allemaal veelbelovende kinderen geweest en weten dat dit waar is. Herinner je dat liefde een zeer speciaal iets is.

Jullie leven in een magisch Universum en hoeven je niet aan te sluiten bij het massabewustzijn – het bewustzijn van ziekenhuizen, doctoren, medicijnen en het bewustzijn van de materiële wereld. Ziekten worden geschapen door emotie en onware geloofssystemen.

Serieuze ziekte is een combinatie van vele zaken, emoties en onware geloofssystemen. Elke ziekte kan genezen worden als  jullie eraan gaan werken met alleen maar een deeltje van geloof en jullie moeten er continu aan werken, werken. Hoe meer van jullie aan jezelf werken, hoe ervarener jullie zullen worden en hoe makkelijker het is om je problemen/zaken te zien. 

Loslaten is makkelijker dan iets bereiken als jullie het voor elkaar kunnen krijgen om jezelf niet te veroordelen als je jezelf door het probleem heen probeert te werken.

Wat op een dag onoplosbaar lijkt kan de volgende dag heel goed bereikbaar zijn.

Degenen van jullie die verbonden zijn met de Kryon-familie hebben dit jaar een geschenk ontvangen en zullen in staat zijn om het tempo van je eigen heling te verdubbelen en zij zullen deze verhoging voelen. Heb geen oordeel over jezelf en je zaken en het zal veel makkelijker zijn om naar jezelf te kijken en te zeggen “Hey, ik ben het, dit werkt voor mij niet – ik kan het vrijlaten en loslaten.” Liefde is het enige antwoord. Op de leeftijd van 21 zijn jullie innerlijke ouders ook jullie genetische ouders. Jullie zullen hun goede dingen erven en hun misstappen. Jullie zullen erven wat waar is en wat onwaar is.

Jullie zullen erven wat er binnenin hen bewust is en wat onbewust is. Werk je door deze zaken heen en jullie zullen je openen voor de absolute kennis van Vader Hemel en Moeder Aarde. Jullie zullen alwetende wezens worden.

Jullie zullen de meesters van je eigen bestemming worden en een nieuwe droom dromen voor de planeet Aarde – een droom waarin liefde is, vreugde en vrijheid. Degenen van jullie met kracht zullen oneindige kracht krijgen. Degenen van jullie met de kracht van liefde zullen allen beïnvloeden die deze kracht niet hebben. Jullie zullen liefde brengen, puur en alleen door helen en door het ontvangen van de geschenken van liefde.

Jullie zullen degenen helen die jullie volgen - jullie zielengroep, jullie familie en jullie vrienden, degenen die geloven en degenen die niet geloven. Jullie zullen hen helen want dit jaar is het jaar van grote genezing, van het grote momentum van groots begrip. Er zal een grote mondiale opwaardering van energie komen zoals de Aarde die nooit eerder heeft gezien. Ik wil hier niet verder op ingaan over wat er precies zal gaan gebeuren omdat in waarheid de helers van de wereld deze opwaardering scheppen.

Jullie, de helers, zullen een opwaardering van energie scheppen die een nieuwe realiteit vormt voor deze planeet en dit zal in jullie leven gebeuren. Jullie zullen een compleet andere wereld zien op de planeet Aarde. Velen van jullie komen dichter bij het ascenderen naar nieuwe dimensies. Degenen van jullie die dit doen zullen veel tijd doorbrengen hierop Aarde, in deze realiteit en helpen, onderwijzen, geven energie en tillen degenen op die niets van Spirit weten en die liefde niet begrijpen. Bewustzijn is liefde en liefde is bewustzijn. In zeg dit in bijna elke channeling. Degenen van jullie die ascenderen en op de planeet blijven zullen als steentjes zijn die in een stille vijver worden gegooid. Jullie zullen een rimpeling veroorzaken en jullie golfjes zullen zich uitstrekken naar degenen waarvoor zij bedoeld zijn. Jullie zullen gevoeld worden op dit aardse ruimteschip, jullie zullen gemeten worden, gerespecteerd, gekend en begrepen.

Er is een geheel nieuwe wereld, een compleet en fantastisch gezichtspunt. Niemand zal zeggen: “Jullie dromen alleen maar.” Als jullie schoon zijn in je emotioneel lichaam zullen jullie dromen onmiddellijk waarheid worden. Jullie zullen deze kennis en begrip brengen en die energie ankeren op de planeet Aarde.

Jullie zullen gerespecteerd worden door de mensheid en gerespecteerd worden door Spirit. Jullie hebben een grote taak op je genomen. Velen van jullie die grote spirits zijn werden geboren in onbewuste families en hebben moeilijke levens gehad. Jullie moesten wandelen door het duister, door het vuil en de modder van jullie leven maar terwijl jullie bleven gaan door het vuil en de modder lossen deze op, worden schoon. Ik zeg: “Blijf lopen. Verlies je hart niet!”

Hoe moeilijk het probleem ook is, Spirit is altijd bij jullie, aan jullie zijde. Herinner je dat het proces voor jullie nu twee keer zo snel gaat. Dit zou jullie moeten bemoedigen als jullie door de problemen heen werken. Het zorgt ervoor dat jullie je binnenin goed voelen. Jullie zullen liefde en eer voor jezelf voelen. Liefde zal naar jullie komen vanuit alle hoeken. Natuurlijk zijn er onder jullie  die angst hebben voor liefde – maar dit is een grootse plaats om te beginnen met het helen van je angst voor liefde.

Een van de grote struikelblokken op deze planeet is de zeer onbegrepen energie van schaamte. Schaamte kan zijn als handboeien in je leven. Zij houden jullie vast en gevangen in een gebrek aan zelfwaarde en zelfachting. Veel van jullie ouders kunnen de wens gehad hebben voor kinderen van de andere sekse en hebben gedacht dat deze kinderen hun leven zouden kunnen maken tot alles wat zij wensten. Maar ouders kunnen er niet op vertrouwen dat kinderen een leven beter kunnen maken dan het is. Alleen jullie kunnen dit doen. Alleen jullie hebben de macht om jezelf en je realiteit in de externe wereld te veranderen.

Er is veel liefde op deze planeet. Liefde is overal. Liefde is absoluut overal – in elke hoek van elkedimensie. Lieve mensen, herinner je dat er om geen enkele reden van jullie wordt gehouden. Soms zijn jullie het die de stroom van liefde door jullie heen blokkeren, door jullie sociale conditionering en misverstanden over wat er van jullie in dit leven wordt verwacht. Dit leven gaat niet over geld. Dit leven gaat over liefde. Natuurlijk is geld belangrijk maar, lieve mensen, met geld kan je geen liefde kopen.

Degenen die waarlijk van zichzelf houden hebben niet zoveel met geld – je kunt miljonair zijn en toch ongelukkig zijn. Je kan 10 cent in je portemonnee hebben en gelukkig zijn. Maar je zult nooit ongelukkig zijn als je liefde hebt, waardering en dankbaarheid in je hart – want dit zijn energieën van een hoge vibratie, een vibratie die liefde en respect voor jezelf laat zien.

Laten wij dus de energieën van liefde binnenbrengen, van aanvaarding en dankbaarheid en deze naar je innerlijke moeder sturen. Laat hen uitbreiden en haar vrijlaten van welke beschadiging, eenzaamheid of leegheid dan ook uit de kindertijd.

Jullie zullen zaken van je moeder geërfd hebben en die jullie binnenin bij jullie horen. Jullie kunnen het innerlijk kind niet helen als de vader en de moeder niet zijn geheeld en dit geldt ook voor die specifieke emotie of zaak.

Visualiseer je moeder en vader die deze liefde, waardering en dankbaarheid  ontvangen. Vul zowel je vader als je moeder met deze energieën. Zelfs als jullie diep misbruikt zijn door je ouders kunnen jullie nog steeds het feit accepteren dat zij jullie het leven gaven. Houd altijd in gedachten dat welke zaken of emoties jullie ouders meedragen, die ook inherent in jullie zitten. Dit zijn jullie uitdagingen en taken die jullie in dit leven dienen te overwinnen. Verzeker je er eerst van dat je innerlijke ouders absoluut helder zijn over de innerlijke wonden. Jullie kunnen het Christusbewustzijn en dat van Moeder Maria gebruiken en intappen op deze energie die bijna alle problemen in de laatste 2000 jaar heeft opgelost. Het christendom heeft jullie slecht voorgelicht maar het Christusbewustzijn is er nog steeds, beschikbaar voor jullie om deze energieën te helen en met name de archetypische energie van de minnaar.

Dingen die makkelijk helen met het Christus- en/of het Moeder Mariabewustzijn zijn degene die te maken hebben met verdriet, pijn, hartzeer, eenzaamheid en schaamte. Alleen zijn kan schaamte opleveren en natuurlijk is er veel verbonden met seksualiteit. De schaamte van seksualiteit kan ook op deze manier geheeld worden.

De energie van schepping bevindt zich in de 2e chakra en dit is waar het heilig mannelijk of vrouwelijk jullie dromen waar kan maken.

Van daaruit kunnen jullie je dromen naar het Universum drukken en hen toestaan om zich te manifesteren.Het heilig vrouwelijk brengt het onbekende en het heilig mannelijk maakt het onbekende bekend. Er is niets sinisters aan vrouwelijke energie – wat er wel sinister is op deze planeet is dat het massabewustzijn het onbekende sinister laat lijken. De vrouwelijke energie, het onbekende, is de helft van jullie levenskracht.

Het is een magisch deel van jullie, een onbekend deel van jullie, een deel waar jullie mannelijk deel opgewonden over zou moeten zijn. Het onthult meer van de Waarheid over wie jullie zijn.

Onthoud dat jullie allemaal magische wezens van dit Universum zijn. Jullie zijn allemaal verbazingwekkende scheppers die op deze planeet leven. Maar de energie van schaamte (handboeien en kluisters) laat jullie compleet verstijven. Het houdt jullie in die gevangeniscellen en houdt jullie tegen om de realiteit te scheppen die jullie werkelijk wensen te omarmen.

Laat het heilige mannelijk en vrouwelijk dus door je lichaam stromen en zich vermengen in je 2e chakra. Kijk naar de handboeien, de kluisters en de gevangeniscellen. Zie dat de gevangeniscellen zich beginnen op te lossen als het mannelijk en het vrouwelijk zich vermengen en jullie bevrijden om je te openen voor een nieuwe wereld.

Dit is het jaar waarin jullie je kunnen bevrijden van schaamte en schuld en deze energieën los kunnen laten en je hart kunnen openen voor leeuwenmoed.

Dit is het jaar waarin jullie in staat zullen zijn om in je dromen te stappen, en voorwaarts te gaan. Terwijl schaamte en schuld oplossen zal een grote energie om te scheppen jullie dragen.

Lieve mensen, ik verwelkom jullie in een nieuw jaar, een verbazingwekkend jaar voor allen die in het licht werken. Ik vraag jullie om in de heilige mannelijke of vrouwelijke energie te zijn en schaamte en schuld te laten oplossen – energie te geven en vrij te laten. 2006, het jaar waarin jullie energie JULLIE  OMHOOG zal brengen naar nieuwe dimensies.

Dit is Kryon die nu weggaat in ontzag en eer voor het werk dat jullie allemaal op deze planeet doen, mijn lichtwerkersfamilie.

Het ga jullie goed. God zegene jullie.Ik houd van jullie allemaal.