maandag 2 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 667. Zelfwaarde. 1./ 2 mei 2016 / Lee Carroll


667. Zelfwaarde. 1.
2 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Wat gebeurt er met iemand die oud is maar wel wil veranderen? Is de oude persoon nog steeds binnenin? Of gaat hij/zij gewoon verder naar een ander, een nieuw niveau? Ik heb heel veel fouten gemaakt in mijn leven maar ik heb ook veel bereikt. Ik wil graag de goede dingen die ik heb gedaan of bereikt, bewaren maar ik wil ook mijn vergissingen uit het verleden reinigen en iemand worden die zich gevraagd en gewaardeerd voelt. Als ik verander, wat zal er dan gebeuren met de goede dingen die ik wil bewaren?

VRAAG: Lieve Kryon, wat is de betekenis als ik van alles heb gedaan om een baan te vinden en ik niets heb gevonden? Ik had de focus in mijn hart om behulpzaam te zijn in deze wereld en ik wil mijn leven voor mijn kinderen veranderen, maar soms ben ik niet zeker van mijzelf. Heb ik wel een plaats in deze wereld?

VRAAG: Liefste Kryon, ik heb problemen met mijn recente verleden (die direct gerelateerd zijn aan mijn zelfwaarde) en die zover doorwerken in mijn huidige leven dat ik mij voel alsof ik te pakken ben genomen door een tornado en niet in staat ben om te zien waar ik ben of waar ik naar toe ga. Ik ben zo verward dat ik geen vooruitgang meer zie. In feite heb jij eens gezegd dat niet iedereen die voor ascensie koos ook succes zou hebben en ik voel mij inderdaad alsof ik het verkeerd doe.

ANTWOORD: Er zijn velen, zo niet de meesten van jullie,die belast zijn met een basisthema. Jullie zijn geboren in een energie op deze planeet die niet in balans was bij de afdeling “zelfwaarde”. Voeg daaraan toe dat jullie religieuze leiders jullie hebben verteld dat jullie waardeloos zijn!

Dit is een berg om te beklimmen en het beïnvloedt jullie grotelijks.Ik heb dit op een stap-voor-stap-manier verteld en ik bied jullie deze boodschap aan zodat jullie misschien uit de kuil van onderdrukte zelfwaarde kunnen klimmen. Het is tijd en ik denk dat jullie dit weten. Kijk alsjeblieft eens terug naar de boodschap die ik hieromtrent heb gebracht.

Noot van de uitgever: Zie Kryon's boodschap over zelfwaarde in zijn geheel: [http://www.kryon.com/k_chaneldelmar03.html]

Kryon