vrijdag 6 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 670. Geheiligde vormen. /6 mei 2016 / Lee Carroll


670. Geheiligde vormen.
6 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Is de uitdrukking en de beweging van energie gebaseerd op de inherente eigenschappen van een cirkel/kring?

Hebben de polygonen die wij momenteel geometrisch niet kunnen construeren een link of een verbinding met degene waarmee wij dit kunnen? En zo ja, hoe dan?

ANTWOORD: De beweging van energie heeft inderdaad heilige geometrie in zijn kern. Toch is dit alleen de schelp van wat daar werkelijk is. Denk aan de vormen als containers voor de energie en de voertuigen van hun potentieel.

Zij structureren iets dat geen structuur heeft. Jij zult dit antwoord niet leuk vinden omdat ik jou geen vorm geef en ik de prachtige waarheden die hier feitelijk zijn niet volledig kan beschrijven. Zo is dit ook bij energie. Het komt niet met veel vorm, maar bepaalde vormen “wijzen” naar de kern ervan. Dit is heel moeilijk uit te leggen. Denk aan iemand die het zonlicht vindt en denkt dat dit het einde van de lijn is en zich niet realiseert dat er een zon is die dit licht “maakt.”

Vormen en ontwerpen spelen een ongelooflijk deel in jullie heiligheid, maar zij zijn alleen schaduwen van wat er binnenin hen zit. Als jullie hen echter gebruiken imiteren jullie de kern van het DNA, het merg, en de relaties van 12 (veel 4-en en 3-en). Er zijn algemene vormen waarvan bekend is dat zij energie hebben, maar de “magie” zit in inter-dimensionale aspecten en die moeten in jullie geest transparant zijn en elkaar kruisen op complexe manieren die door elkaar heen bewegen en de 4D-lijnen geweld aandoen.

Deze dingen kunnen van mij naar jou gewoon niet beschreven of gegeven worden.
Ik weet dat jij graag vormen wilt scheppen die dingen doen en energie scheppen, maar er is een grens aan wat jullie binnen 4D kunnen doen en jullie hebben die in de basis al bereikt.


De volgende stap moet zijn wat jullie geest geleerd kan worden te visualiseren en dit kan nooit worden opgenomen, opgeslagen, getekend of overgedragen aan een ander.

Desondanks kan het gestuurd worden!

Kryon