zaterdag 7 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 671. Verandering van de Aardas? 7 mei 2016 / Lee Carroll


671. Verandering van de Aardas?
7 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, komt er een verandering van de aardas?
Ik hoopte dat wij de noodzaak voor dit type drastische veranderingen hadden verzacht, maar nu ben ik daar niet meer zo zeker van.

ANTWOORD: Wees geïnformeerd, want net zoals wij in 1989 aangaven zal er geen verandering van de aardas komen. Dit zou niet alleen maar een drastische gebeurtenis zijn – het zou een einde brengen aan het leven van het grootste deel van de mensheid. Dit is geen gebeurtenis die jullie levens zou “verhogen” of jullie een plaats zou geven om een vredevolle planeet te scheppen!

Er is ook geen uitlijning met het verleden die de planeet “op zijn kop” zou zetten.
In plaats daarvan gaan jullie naar een uiteindelijk magnetisch neutraal punt toe en naar een Noord-Zuid polariteit-ruil.

Hoewel dit dramatisch zal zijn voor het leven  op de planeet is dit geen levensuitschakelende gebeurtenis. Het is ook niet iets dat in jullie potentiële leven zal voor komen maar jullie zijn hier dichterbij dan jullie denken.

Biologie navigeert voor overleving en het is daarvoor afhankelijk van magnetisme. Zoogdieren op het land en in de oceaan, vogels, amfibieën en zelfs insecten zijn afhankelijk van het aardmagnetisme voor hun richtinggevende gevoelsattributen.

Visualiseer deze verhogingen als langzaam en de generaties van dieren op Aarde zullen het hunne daaraan toevoegen, net zoals zij dit eerder hebben gedaan!

Kryon