woensdag 11 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 673. Siliconen-implantaten. /12 mei 2016 / Lee Carroll


673. Siliconen-implantaten.
12 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik geloof dat er een verandering in ons lichaam kan komen door intentie. Toch vraag ik mij dingen af over het effect van medische ingrepen in het lichaam – met name het implanteren van verschillende siliconen. Ik vraag mij af welke invloed zij hebben of misschien tussenbeide komen bij de energie en de volgende stappen van onze evolutie.

ANTWOORD: Jij wilt dus spreken over seksuele aantrekkingskracht en zelfwaarde? Dit onderwerp is bij Spirit niet taboe. Laten wij dit gewoon gaan doen. Het maakt allemaal deel uit van het doen wat jullie doen. Denk eraan als een stukje gereedschap voor de keuze van het leven dat wordt gegeven in een tijd van technologie die ondersteunt in een cultuur waar dit ongebruikelijk is.

Er is geen spiritueel oordeel rondom het verbeteren van de manier waarop jullie eruit zien. Er rust ook geen taboe op. Er kunnen echter wel biologische consequenties aan vastzitten. Het spirituele attribuut is dit: Wat brengt het jullie dat er anders niet gebeurd zou zijn?

Heb jij een keuze geschapen die je zou sturen naar een plaats waarvoor je niet klaar was?Als dit zo is, heb jij dan goede oplossingen? Hielp het je zelfwaarde? De antwoorden op deze dingen zijn gevarieerd en complex, maar zij worden allemaal geëerd omdat zij allemaal deel uitmaken van wat jullie voor jezelf met vrije wil scheppen.

Voor Spirit is er geen verschil tussen dit en het uitzoeken van een nieuwe kledinglijn of haarstijl. Het wordt niet gezien als een geweldpleging tegen je lichaam voor onheilige doelen (zoals sommigen van jullie misschien geloven). Wij hebben erover gesproken dat seks een van de meest gerespecteerde energieën op de planeet is en over hoe mensen een keuze hebben om die te eren of te misbruiken.

Maar als deze op zichzelf wordt gerespecteerd, met liefde en vreugde in zijn kern, schept het heiligheid in zijn centrum. De verhoging die jij hebt beschreven is volledig een culturele zienswijze en het wordt door Spirit niet anders gezien dan dat jullie mooier worden voor een samenleving die wenst deel te nemen aan dit ritueel van uiterlijke verschijning.

Omdat het invloed heeft op jullie biologie is hier wat advies: Alles dat in delen van jullie lichaam wordt geplaatst en vreemd is voor jullie systeem zal een tendens hebben om onbalans te scheppen. Maak daarom de verandering geheiligd! Zegen de substantie en vertel het hoeveel prettiger jullie je voelen sinds het is aangebracht. Spreek er dagelijks tegen en geef het lichaam toestemming om te voelen dat het daar thuishoort. Maak het een deel van het Geheel!!!

Kryon.