vrijdag 13 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 674: Slaaptekort. /13 mei 2016 / Lee Carroll


674: Slaaptekort.
13 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, pas in de afgelopen herfst ontdekte ik de serie Kryonboeken en ik heb hen sinds die tijd gretig gelezen. Ik heb gelezen dat slaappatronen veranderd kunnen worden in de nieuwe energie. Als tiener had ik problemen met slapeloosheid die pas weggingen toen ik lichamelijk volwassen werd. Nu ik 48 ben lijkt dit weer terug te zijn.

Ik lijk echter wel een subtiele vibratie in mijn lichaam op te merken die mij tegenhoudt om te ontspannen, zelfs als mijn ogen en mijn geest moe genoeg zijn om te slapen. Ik maak mij zorgen omdat ik mij alleen kan ontspannen met een glas wijn, zelfs nadat een ik mij voorgeschreven slaappil heb ingenomen.

Dit is nu al een aantal maanden aan de gang en ik gaf de schuld aan hormonale veranderingen. 

ANTWOORD: Lieverd, jij en vele anderen hebben te maken met hetzelfde. Het is moeilijk om te slapen als de slaapkamer wordt gerenoveerd! Hier is het antwoord: Wees niet kwaad als je niet kunt slapen. Denken jullie dat jullie een bepaalde hoeveelheid slaap nodig hebben om te kunnen bestaan? Het antwoord is ja, maar Spirit kan jullie het equivalent ervan geven zonder dat jullie veel slapen. Het is alleen energie, weet je?

Probeer dit:
(1) Als je niet kunt slapen, dank God ervoor dat je zoveel vibreert dat je niet kunt slapen – dat de energie van de DNA-verandering zo groot is dat je niet kunt slapen.

(2) Vraag Spirit om jou de benodigde energie te geven alsof je hebt geslapen. Als jij zeven uur slaap nodig hebt, maak dan een deal met God. Je krijgt het equivalent van zeven uur slaap (van Spirit) ook al sliep je niet (in 4D) en ik beloof jou dat je gewoon in je bed kunt liggen en glimlacht en niet boos of gefrustreerd wordt terwijl er aan jou wordt gewerkt!

Zorg zelf voor de rest.Ga niet uit bed en ga niet schoonmaken of iets anders doen. Ga niet lezen of jezelf op een andere manier bezighouden. Rust uit en vier! Kijk dan hoe het proces zich ontwikkelt. De volgende dag zal je meer energie hebben dan je verwachtte.

Herhaal dit vaak totdat het je niet meer stoort dat je niet genoeg slaap schijnt te krijgen als waaraan je gewend was.

En dan, als je net gewend bent aan dat hele scenario?
ZZZZZZZZZZZZZ

Kryon