woensdag 18 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 676: Zonnevlammen. / 18 mei 2016 / Lee Carroll


676: Zonnevlammen.
18 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon,op 28 oktober 2003 was er een grote kroon-massa-injectie vanuit de zon die regelrecht op de Aarde was gericht, en ook een kleinere op donderdag 30 oktober.

Ik begrijp ook dat er daarvoor al verschillende significante vlammen waren. Toen ik dit hoorde voelde ik meteen dat er iets belangrijks aan de hand wasen dat er een ongelooflijk geschenk was gegeven aan ons allemaal op deze Aarde. Zoveel vreugde, geluk en dankbaarheid gingen er door mij heen!

Kan jij mij alsjeblieft meer vertellen over dit fenomeen en zijn effecten op zowel de Aarde als op ons – geestelijk en fysiek gezien?

ANTWOORD: Lieverd, gefeliciteerd. Jij hebt ogenblikkelijk de situatie opgesomd. Er zijn er velen die angst zouden opwekken over iets dat zo diepgaand en spectaculair is en dat van jullie eigen zon komt. 

In plaats daarvan nam jij terecht aan dat er feitelijk meer aan de hand was. Laat mij jou een hint geven over wat er gebeurt. Volgens jullie eigen wetenschappers was er een vergelijkbare zonneactiviteit in jullie jaar 1987. Herinner jij je wat er toen gebeurde? Het was de Harmonische Convergentie of wat jullie nu 11:11 noemen.

Jullie huidige situatie is dat jullie de her-lijning ervaren van wat nu de Harmonische Concordantie* wordt genoemd. De activiteit van de zon is nogmaals op een piek (een 11-jarige stralingscyclus) en levert energie aan jullie.

Dit is geen toeval en het is niet toevallig dat dit samen gaat met een sterke spirituele gebeurtenis.

Wij hebben eerder gesproken over het magnetisme van jullie zonnestelsel. Jullie zon is het centrum en straalt informatie naar de planeten. In jullie geval beïnvloedt dit direct jullie magnetisch raster en jullie raster doordrenkt jullie bestaan, inclusief de instructiesets voor jullie DNA.  

Dit is de manier waarop de energie van de planeet wordt geplaatst en veranderd terwijl het menselijk bewustzijn dit stuurt.

Als dingen hetzelfde blijven in het scenario dat jullie hebben opgezet, verwacht dan meer van dit soort dingen.   

Kryon