donderdag 26 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 682: Over Zuid Amerika. 26 mei 2016 / Lee Carroll


682: Over Zuid Amerika.
26 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, het is een feit dat het grootste deel van de wereld zich focust op de nasleep van de 9/11-gebeurtenissen. Ondanks dat beleeft Zuid Amerika ook een van zijn donkerste uren en het lijkt erop dat wij helemaal op onszelf zijn aangewezen. Geweld, corruptie, drugshandel, politieke verwarring en economische tegenspoed werden steeds sterker en hebben hun schrikaanjagende invloed met een ritme dat wij niet eerder hebben gezien.

Waar staan wij in de “oud naar nieuw”-realiteitsopwaardering (in de wereld na 9/11) en hoe kunnen wij gebruik maken van het verhoogd spiritueel bewustzijn dat zich vertoont bij onze Noord Amerikaanse Lichtwerkersfamilie? Uiteindelijk heeft bewustzijn behoorlijk post gevat in landen als de Verenigde Staten; hoe spiritueel bewust zijn wij in het Zuiden? Zijn hier genoeg Lichtwerkers?

ANTWOORD: Lieverd, laten wij jouw vragen apart behandelen. Jullie gebied op Aarde is wat “dichter.” Vanuit menselijk perspectief eerlijk of niet, de plaatsen rond de evenaar hebben een diepere dualiteit en meer moeilijke uitdagingen.

Wat jullie de sluier noemen is daar dikker. Dit kan gestaafd worden door het in kaart brengen van het bewustzijn. Het meeste bewustzijn is onder en boven het neurale middelpunt. (de evenaar) De landen die de meeste opschudding hebben en ……… waar de meeste ziekten zijn, zijn over het algemeen degene die het dichtst bij dit middelpunt zijn.

Als jij dus vraagt hoe jullie in de realiteit van “oud naar nieuw” staan vertellen wij jou dat jullie vrijwillig overeen zijn gekomen om in een van de moeilijkste delen te zijn …… maar dat wist jij al, nietwaar? Alles wat jij hebt gezegd is inderdaad waar.

Een deel van de opwaardering op deze planeet en ook van de aankomst van de meester-energie (eraan refererend dat de energie van de Aarde-Meesters is teruggekeerd op Aarde), vormt zich nu om jullie nieuwe gereedschappen te geven, alsof jullie NIET in dit leegte-gebied zijn. Maar weinig mensen hebben deze vraag gesteld en toch is de realiteit van de opwaardering zeer echt en vooral als het JOU aangaat!

Er zal binnenkort een grote ontwaking zijn …. en daarmee zullen ook de angst en de twijfel komen. Zoals je zou kunnen verwachten, steeds als er een uitdaging is voor de bestaande spirituele geschiedenis, kan je kijken naar degenen die ertegen zijn. Nogmaals, er kan zelfs spirituele woede zijn tegen deze veranderingen.

Er zijn genoeg Lichtwerkers …… meer dan jij denkt. Er zijn er ook veel die zullen ontwaken en zich afvragen: “Is er meer?” Deze vraag zal hen voeren naar zelfonderzoek en hij zal een prachtige vijver vormen van degenen die zullen gaan beginnen om jouw gebied te helpen. Wees geduldig en houdt je licht vast. Vier jouw cultuur want die is rijk in zijn afstamming en is zeer spiritueel georiënteerd. Wees niet verrast als enkele van de grootste twijfelaars degenen worden die ontwaken met de grootste intensiteit!

Er is tijd want jij zult deze potentiële veranderingen pas na 2004 beginnen te zien. 

Kryon