zaterdag 28 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 684: Geheimen van de Ruimte. / 28 mei 2016 / Lee Carroll


684: Geheimen van de Ruimte.
28 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, wat is precies het Licht, de Ruimte, de Tijd, het Magnetisme en de Zwaartekracht? Wat zijn precies de verschillende attributen van het Licht?

VRAAG: Lieve Kryon, wat is er zo uniek aan het deel van het lichtspectrum waarvoor mensen zijn ontworpen om het te kunnen zien?

In welk deel van het lichtspectrum kunnen inter-dimensionale energie, wezens en delen aan de andere kant van de sluier geobserveerd/gemeten worden? Hebben mensen de mogelijkheid om op natuurlijke wijze de andere delen van het lichtspectrum te zien en hoe kan deze vaardigheid worden ontwikkeld?

ANTWOORD: Lieve mensen, het is niet onze intentie om ontwijkend te zijn met deze antwoorden. Binnen al deze vragen zijn er geheimen over inter-dimensionale ruimte en tijd en de bron van het leven zelf.

Wij zullen alleen afleveren wat gepast is als het benodigd is en ook waaraan “al is gedacht” door andere mensen op de planeet.

Dit is de planeet van vrije keuze en dit geldt ook voor de ontwikkeling van de wetenschap.

Editor's note: Kryon has given much information on this topic already! Take a look at these channellings, all of which are very science intensive... mostly physics.


... and also the channelling in New Jersey, in October 2003, when it's posted on the Website.