dinsdag 31 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 685: Speciaal water. /31 mei 2016 / Lee Carroll


685: Speciaal water.
31 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, mijn eerste vragen betreffen gestabiliseerd zuurstofwater. Heeft het werkelijk enige waarde anders dan dat mensen het verkopen? Is het een goed idee om ons water in PH-balans te brengen voordat wij het drinken?  Wat is over het algemeen het beste water voor ons?

Mijn tweede vraag: Ik ben extreem verward aangaande welk voedsel ik moet eten en ook in verband met PH-balans. Kan jij hier iets over vertellen? Ik denk dat mijn meest diepgaande vraag (voor mij althans) is: is dit door de kracht van intentie en het samensmelten met ons totale zelf eigenlijk wel nodig? 

ANTWOORD: De antwoorden op deze vragen zijn heel logisch maar niet zo makkelijk te beantwoorden. 

Drie jaar geleden vertelden wij jullie dat meer waterproducten zouden komen dan ooit tevoren. De reden? Omdat jullie gezondheidswerkers zouden beginnen met begrijpen hoe belangrijk deze basisbehoefte voor jullie is, en het begin van de “geheimen” van echte biologische balans beginnen te ontdekken. Wij vertelden dat jullie zouden gaan ontdekken wat jullie voelden nodig te hebben en wat gezond is en terug zouden gaan kijken op de “donkere kennistijden.”

Met andere woorden zouden jullie gaan zeggen: “Hoe hebben wij ooit kunnen geloven dat dit goed voor ons zou zijn?”

Nu, dit ligt voor jullie allemaal voor de deur. Er zijn vele watertjes beschikbaar en het eerste wat jullie je afvragen is: “Welke is goed?” Wat als de meeste waters goed zijn? Waarom zou je jouw limiet maar tot een beperken? Ja, de PH-balans zal nieuwe informatie zijn die controversieel is en na verloop van tijd op waarde geschat zal worden omdat jullie gezondheidsindustrie nog steeds helemaal geen geloof hecht aan de intelligente structuur van het lichaam.

Dit wil zeggen dat het lichaam niet alleen maar een chemische machine is die reageert. Het is een creatieve machine die feitelijk een beroep doet op processen die verder gaan dan chemie en die delen van jullie DNA verandert die spreken tegen jullie cellulaire structuur en die nieuwe paradigma’s van realiteit voor jullie scheppen……. immune instellingen en lange-termijn schema’s die jullie nog niet hebben ontdekt.

Zijn er mensen die hier alleen maar een slaatje uit willen slaan? Ja. Wat kan je dus het beste doen? Het antwoord is duidelijk: probeer proefflesjes van wat er wordt aangeboden en beslis zelf. Weeg niet mee wat anderen zeggen of ervaren omdat vele van deze nieuwe producten niet voor elk lichaam even goed zijn.

Dit betekent dat zij de een meer beïnvloeden dan de ander. Dit is kennis die wij jullie jaren geleden brachten. Gooi het idee weg dat elk lichaam hetzelfde is en dat een kuur een kuur is. Dit is niet zo en jullie zullen veel meer individualiteit gaan zien bij geneeskrachtige en gezondheidssubstanties. Hetzelfde geldt voor voedsel en ook daar zullen vele ontdekkingen komen. Maar door dit alles heen hebben wij jullie ook informatie gegeven die vertelt dat bovenal de kracht van jullie bewustzijn zowel voedsel als water kan veranderen. Jullie kunnen beide in balans brengen en daardoor zorgen voor alles wat jullie nodig hebben.

Jullie kunnen zelfs materie veranderen en een situatie scheppen waarin het innemen van voedsel of water dat een ander ziek zou maken, jullie feitelijk zal voeden. Dit is de belofte aan degenen die dit onderwerp willen onderzoeken en gebruiken.

Groet het voedsel dus en maak je er geen zorgen over. Verander het zo dat het past bij jouw eigen biologische structuur.

Dit is feitelijk zeer oude spirituele informatie die op de lange weg naar de moderne beschaving verloren is gegaan. 

Kryon