woensdag 1 juni 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 687: Het verschil tussen snelheid en vibratie. /1 juni 2016 / Lee Carroll


687: Het verschil tussen snelheid en vibratie.
1 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, Wat is het verschil tussen snelheid en de hoogte van vibratie (bijvoorbeeld bij het elektron)? Aan de ene kant vertelde de theorie van Einstein dat door de snelheid van het licht, tijd variabel wordt, maar aan de andere kant heb jij ons vaak gezegd dat wij hoger moeten vibreren om het tijdraam te veranderen.

In verband met de vorige vraag: wat is nu het punt omdat de een het heeft over snelheid en de ander over de hoogte van de vibratie spreekt?

ANTWOORD: Lieverd, waarom zou jij deze twee willen scheiden? Stel je voor dat jij een elektron bent. Opeens wordt jou gevraagd om te vibreren. De definitie van vibreren is: “oscilleren.” Oscilleren vereist iets (in dit geval, het elektron) om snel voor- en achteruit te gaan.

Opeens wordt jou (als elektron) gevraagd om naar punt A te rennen, dan naar punt B en daarna weer terug naar A om te oscilleren en een hogere vibratie te scheppen.

Hieraan toegevoegd: de mens (die jij vertegenwoordigt) begint verlicht te worden en dit vereist dat jullie dit elke dag op een hoger niveau doen!

Terwijl jij, als elektron, dit doet wil een “elektron-verslaggever” jou interviewen. Terwijl de verslaggever probeert om jou bij te houden terwijl jij rent en weer terugkeert en stopt en weer terugkeert, vraagt hij: “Hoe snel ga jij, Mr. Elektron?”

Zou jij dan sarcastisch antwoorden: “Wat bedoel je. Er is hier geen snelheid. Ik vibreer gewoon!” Begrijp jij? Snelheid is absoluut een onderdeel van een hoge vibratie en veel van de dingen die Einstein jullie over snelheid vertelde zijn direct gerelateerd aan een hoger vibrerende mens, inclusief tijd.

Nu, als einde van deze boodschap, laat mij nu even een knuppel in het hoenderhok gooien. Stel je voor dat de mens – in dit scenario – gaat vibreren op het niveau van een goddelijk meester. Ik geef jou een hint wat er dan met het elektron gebeurt dat al het werk doet. Fysiek wordt het niet gevraagd om sneller tussen twee bestaande punten te rennen. In plaats daarvan wordt de afstand tussen punt A en B groter! Hij moet een tijdrelatie handhaven tussen de punten A en B, maar de afstand wordt groter door het bewustzijn van de goddelijkheid in de mens.

Daarom rent hij sneller en alleen maar om de timing te handhaven.

Voor het Universum wordt de mens hierdoor ook “groter!” (Kryon-glimlach)

Kryon