zaterdag 4 juni 2016

Kryon: vraag en Antwoord 689: Spirit onthult niet alles. / 4 juni 2016 / Lee Carroll


689: Spirit onthult niet alles.
4 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, als wij een vrije wil hebben en het werk dat wij doen vereist dat wij veilig “achter de sluier” van jouw en ons thuis zitten, waarom heb jij dan toestemming om met ons te spreken en ons delen van de waarheid te vertellen? Niet dat ik klaag! Ik houd ervan om van jou te horen. Ik zegen jou voor het werk dat jij doet, voor de ongelooflijke hoop en bemoediging die jij brengt door jouw boodschappen en voor de liefde die jij ons brengt.

ANTWOORD: Jij hebt misschien opgemerkt dat ik nooit antwoorden geef die geheimen onthullen die jullie zelf dienen te ontdekken. Ik ben een gids en ik doe niet meer dan mij vanaf het begin is toegestaan…… informatie geven die jullie aanzet om het volgende antwoord te vinden. Dit is niet anders dan bij welke engelentiteit die jullie hebben bestudeerd. Wij hebben allemaal hetzelfde boek met regels voor de mensheid.

Het enige wat is veranderd is dat mijn boodschappen in staat waren om naar een prominente plaats gebracht te worden binnen de versnelling van de energie van de planeet. Dit was jullie werk en je zou kunnen zeggen dat de 11:11 in 1987 het keerpunt was.

Dit opende een deur die toegang gaf tot nog meer “aanwijzingen” voor meer ontwikkeld leren. Het is alsof ik help om een nieuw hoofdstuk te schrijven in jullie goddelijkheid en jullie voort duw om meer uit te vinden over gebieden die er altijd waren maar die nu belangrijker zijn dan ooit tevoren.

Weten jullie nog wat ik jullie enige tijd geleden vertelde? “Als het Licht wordt aangestoken onthult het vaak dingen die jullie dan kunnen zien en ermee kunnen werken! Dit betekent niet dat zij niet bestonden voordat het licht werd aangedaan!”

Kryon