donderdag 23 juni 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 696: Het Grote Plaatje./ 23juni 2016 / Lee Carroll


696: Het Grote Plaatje.
23juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, mijn hart is op een grootse manier veranderd door jouw channelings en boeken. Ik heb nooit veel op gehad met georganiseerde religies hoewel ik altijd in God heb geloofd. Ik was geregeld verward door wat mij over God is geleerd, maar ik geloofde altijd in Goddelijke Schepper. 

Ik heb gelezen dat wat wij hier op deze planeet doen het energiepunt vaststelt van een Universum dat wordt geschapen. Dit roept de volgende vragen op: omdat wij eeuwig zijn, hebben wij dit dan ook in andere Universums gedaan? Zullen wij het weer doen? Zal dit altijd ons doel zijn? Zijn er anderen, ergens, die andere taken hebben? En wat is het doel van dit alles? Waarom doen wij dit eigenlijk? Waarom “zijn” wij niet gewoon wat wij natuurlijk zijn en dat in alle eeuwigheid?

ANTWOORD: Oh jeetje . . . de wijsheid en de intuïtie van de mens begint door de sluier heen te breken! Ja, jullie hebben dit eerder gedaan. Ja, jullie zullen het weer gaan doen. Er zijn velen van jullie die nog achter de coulissen staan en blijven komen terwijl jullie wereldbevolking toeneemt tot een kritiek niveau….. en zij hebben het allemaal al eerder gedaan.

Misschien begin je het uiteindelijk te begrijpen? Dit is wat jullie doen! Dit is jullie specialiteit. Dit is ook het zware werk waarover wij hebben gesproken, en jullie kleuren laten dit zien.  

Het doel gaat verder dan het menselijk begrip, maar het is een van de grootste dingen die bestaan binnen de reikwijdte van wat jullie God noemen. Het gaat over de integriteit van schepping, over het leven in het algemeen en over de Liefde van God.

Dus…… “wees daar gewoon mee” en ga door met je zoektocht naar je goddelijkheid. Wees er bij elke stap van overtuigd dat je in integriteit blijft. Laat alles wat je doet in overeenstemming zijn met je ziel en dit betekent dat jij je totaal comfortabel voelt met het vertrouwen in jouw intentie.

De kern van elke religieuze leer op de planeet vraagt jullie om vertrouwen te hebben dat er een groter plaatje is. Zij zeggen dat jullie eeuwig zijn…… verder gaan dan de menselijke dood…… en dat sommige dingen gewoonweg niet bekend zijn terwijl jullie hier zijn. En dan vertellen zij jullie je ogen op God gericht te houden.

Dat is ook mijn boodschap.

Kryon