zaterdag 25 juni 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 698: De Cirkel van Realiteit. / 25 juni 2016 / Lee Carroll


698: De Cirkel van Realiteit.
25 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik kom uit Nederland en begreep enkele van Lee’s boodschappen niet helemaal. Als alles in feite in het NU is – het verleden, het heden, en de toekomst – is het in een andere dimensie (als dit het juiste woord is) dan misschien wel mogelijk om het verleden te veranderen? Misschien niet alleen voor onszelf (in deze tijd van leven) maar bijvoorbeeld voor de Aarde?

ANTWOORD: Lieverd, jij stelt de “vraag der vragen.” Het korte antwoord is JA….. zowel voor jezelf als voor de Aarde. Al meer dan een jaar hebben wij deze niet-lineaire, inter-dimensionale informatie gebracht. Het is voor jullie niet mogelijk om dit volledig te begrijpen omdat jullie denken dat jullie begrijpen hoe tijd en realiteit werkelijk werken.

Jullie denken dat het verleden het verleden is en dat de toekomst onbekend is. Jullie begrijpen niet dat zij allemaal samen zijn als Een, en variabel zijn…… allemaal.

Opeens stellen jullie wetenschappers zich de vraag: “Als een mens er niet is om iets waar te nemen, zou het dan wel gebeuren?” Dit is de soort vragen die gewoonlijk een onderwerp zijn op een esoterisch feestje….. geen echte vraag. Maar de realiteit van de natuurkunde komt omhoog gekropen bij de beste denkers op jullie planeet en de vragen worden echt en belangrijk.

Zoujullie menselijke realiteit variabel kunnen zijn en alles beïnvloeden wat jullie zien en doen? Zou jullie tijd variabel kunnen zijn, beïnvloed door wat jullie doen en zien? Het antwoord is altijd ja geweest. Het begrijpen hiervan is bijna onmogelijk zolang jullie rondlopen in een 4D-lineaire wereld.

Denk eens aan de Cirkel van Realiteit. Jullie belopen de cirkel. Het verleden is waar jullie liepen, maar de toekomst is ook waar jullie al eerder hebben gelopen. (de cirkel) Hoewel de toekomst die voor jullie ligt niet bekend is zijn de potentiëlen van wat jullie zullen gaan doen op het spoor dat voor jullie ligt en jullie energie is daar nog steeds en modelleert en beïnvloedt wat “zou kunnen zijn.”

Daaraan toegevoegd, als jullie stoppen en beslissen om een ander pad te nemen (wat heel goed mogelijk is in de NU-tijd) veranderen de potentiëlen van waar jullie zojuist liepen (het schijnbaar omgekeerde van wat wij zojuist vertelden). Er worden dichotomieën (schijnbare tegenstellingen) en raadselen gepresenteerd als jullie hiernaar in lineaire tijd kijken.

In de NU-tijd is er echter alleen maar een andere realiteit om ervaren te worden: Wat jullie vandaag doen, en de beslissingen die jullie in het nabije verleden hebben genomen, hebben de toekomst van de Aarde al gevormd. Niet in de geschiedenisboeken, maar in de energie van wat er schijnbaar werd gepresenteerd en gedaan. Wat betekent dit voor jullie en waar leidt het toe? In de ene realiteit leidde het tot Armageddon.In jullie huidige realiteit leidt het tot oplossingen!!!

Vertel mij nu eens….. wat is er veranderd? Het antwoord: Zowel het heden, het verleden en de toekomst.

Denk hier eens aan als jij jezelf vertelt dat het verleden het verleden is!!!

Kryon