donderdag 30 juni 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 701: De Betekenis van het Leven. 2. / 30 juni 2016 / Lee Carroll


701: De Betekenis van het Leven. 2.
30 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb gelezen dat als wij het voor elkaar krijgen om op een hoger niveau te vibreren, dit miljoenen wezens in de hele kosmos zal beïnvloeden en hetzelfde geldt voor onze tegenhangers op Aarde en voor Moeder Aarde zelf.

Komt dit door het feit dat wij een deel van God of Spirit zijn?

Wij zijn ook een deel van alle anderen in de kosmos en op de Aarde zelf. Ik begrijp dat onze energie is verbonden maar dat wij ook allemaal deel van elkaar uitmaken?
 
ANTWOORD: Het gaat niet over het feit dat jij deel uitmaakt van de familie. Het gaat over vrije, onbevooroordeelde keuze van degenen die niet weten dat zij een deel van God zijn. Ja, jullie zijn allemaal onderling verbonden en daar zijn er meer bij betrokken dan er zandkorrels op de planeet zijn. Deze zandkorrels vormen een “strand” dat Een is…. Een strand dat als Een wordt gezien.

Jullie zijn een pot vol zand op dit oneindige strand dat heeft uitgekozen om door een diepgaande energietest te gaan, een waarover geen oordeel is over wat jullie doen maar eerder is er eer omdat jullie op kwamen dagen om mee te doen.

Waar onbevooroordeelde balans van donker en licht zal zijn in gezichtspunten door degenen die niet weten dat zij engelen zijn die geplaatst zijn op een neutraal speelveld waar ongelimiteerde keuze van energie is. Naar welke kant zal de balans doorslaan?

Misschien krijgen jullie nu een kleine inter-dimensionale glimp te zien van waarom wij zo van jullie houden? Of waarom wij wachten op een dag waarop wij jullie namen voor iedereen kunnen zingen? Jullie hebben de Aarde veranderd, jullie veranderen het Universum voor ons allemaal. Het is moeilijk om iets uit te leggen dat verborgen moet blijven. Maar in de kern weten jullie exact waar dit allemaal over gaat.

Kryon