vrijdag 1 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 702: Het Nieuwe Jeruzalem. /1 juli 2016 / Lee Carroll


702: Het Nieuwe Jeruzalem.
1 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, het lijkt mij dat sinds onheuglijke tijden de grond in Jeruzalem is bedekt met het bloed van duizenden die daar werden gedood.

Een van de channelings bevestigde dat het Nieuwe Jeruzalem in feite het fysieke Jeruzalem is. Als dit het geval is ben ik nieuwsgierig om te weten waarom er door de eeuwen heen zoveel bloed verspild is op dit land, deze grond? Waarom lijkt Jeruzalem betaald te moeten worden met bloed – soms zelfs van de reizigers die op doorreis waren en gedood werden. Dit lijkt een zeer eigenaardig iets te zijn – het is alsof deze grond menselijk bloed vereist voor zijn bestaan. Waarom is dit?

ANTWOORD: Jouw vraag is werkelijk diepgaand. Het gaat tegen alles in dat dit gebeurt, nietwaar? Het gaat tegen het gevoel in van de manier waarop dingen werken in een goddelijke plaats, nietwaar?

Alleen dit zou al moeten vertellen dat daar iets bijzonders is. De reden?  Jeruzalem is in het hart van de grootste religies op de planeet. (inclusief de Islam)

Het is het centrum van de EEN-God-openbaring. Het is ook de plaats waar de moeilijkheden zouden beginnen die het einde van de beschaving zou brengen en de rampspoed en het einde van de Aarde zou voortbrengen.

Zo’n plaats is vol van het bloed van allen, zelfs het bloed van wat jullie de Christus noemen. Het is allemaal deel van een portaal dat zo sterk is dat het menselijke passie schept en daarom leidt tot dood (de keuze van de mensheid is wat zij zullen doen met hun passie……. Vrije keuze).

God heeft dit bloed niet geschapen; dat deden de mensen.

Het “Nieuwe Jeruzalem” zal in zo’n groot contrast zijn met het oude dat geschiedkundigen zullen zeggen: “Hoe kan een portaal met zo’n gewelddadige geschiedenis het portaal van Vrede op Aarde zijn?” Dit is het potentieel in Jeruzalem. Het bestaat als een portaal voor de manier waarop de Aarde zich zal ontwikkelen.

Tot nu toe is dit dood en nog meer dood geweest. Het potentieel is dat het een model kan worden van “vrede en nog meer vrede.”

Kan dit echt zo zijn? Ja. Het zal tijd kosten, maar de energie die aan de planeet wordt geleverd zal een verschil maken.

Kijk naar de manier waarop de spelers veranderen. Kijk naar wat de kinderen zullen doen!!!

Kryon