zondag 3 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 703: De Bevolkingsbom. / 3 juli 2016 / Lee Carroll


703: De Bevolkingsbom.
3 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, zal de toename van de wereldbevolking de ecologische balans van de planeet verstoren? Meer mensen betekent meer behoefte aan huizen en bedrijven en dit resulteert in het vernietigen van natuurlijke bronnen en de Aarde kaal achterlaten en een steeds moeilijker plaats maken om te leven.

Hebben wij hier door “vrije keuze” om gevraagd? Hoe houden wij dit onder controle? Wij groeien als virussen en vernietigen alles om ons heen zonder veel aandacht te hebben voor het milieu.

ANTWOORD: Ja. Jullie vrije wil kan jullie naar het over-bevolken van de Aarde en vernietiging leiden. Dit is allemaal onderdeel van een ontwaken dat de nieuwe kinderen van deze planeet zullen tackelen. Het is zeer goed oplosbaar maar het vereist verantwoordelijkheid en samenwerking van het grootste deel van de mensheid.

Echter, zoals bij vele zaken, kan het een kritische massa bereiken en daar moet serieus naar gekeken worden. Kijk in de toekomst dus naar hongerdood want dit zal een veel grotere zaak worden dan het nu is. Als hongersnood het Westen zal bereiken, zal er iets gaan gebeuren.

Nogmaals, het gaat over verantwoordelijkheid, en dit is de dispensatie van verantwoordelijkheid voor de Aarde. De meeste virussen vernietigen de gastheer niet (AIDS is de uitzondering). Dus zelfs in de natuur is er een punt waarop er een bewustzijn is van ontwikkelende systemen, op micro- en macroniveaus.

Kryon