woensdag 6 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 705: De Her-verbinding. 6 juli 2016 / Lee Carroll


705: De Her-verbinding.
6 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb een vraag aangaande de EMF Balanstechniek en de Energie van Her-verbinding. Zijn die twee hetzelfde?

ANTWOORD: Nee. Het zijn twee diepgaand verschillende benaderingen van de discussie en ontwikkeling van procedures rondom een ding….. de kracht van het menselijk wezen.

Beide disciplines zijn nieuw op de planeet (in de laatste twintig jaar). Beide zijn discussies die feitelijk beginnen met jullie te vragen om de energie binnenin te “voelen.” Zij zijn beide goddelijk geïnspireerd en zij worden beide beheerd door een mens die ervoor is geboren om juist dit te doen. En…… beide kunnen zij met elkaar samenwerken als jullie dit willen.

Mensen zijn verschillend. Jullie hersenen zijn ontworpen om verschillend van elkaar te zijn. De benadering van de een voor opwinding in zijn leven is vaak de verveling van een ander! Jullie weten dit, want jullie zien dit elke dag. Daarom zijn er ook zoveel religies op de planeet. Hebben jullie daar ooit aan gedacht? Als God, God is en jullie deeltjes van God zijn, waarom zijn er dan zoveel verschillende ideeën over dit alles en over hoe te handelen?

Daarom zullen jullie doorgaan met het zien van verschillende wegen naar de realisatie van hetzelfde ding. Sommigen bereizen de ene weg en anderen de andere. Sommigen zullen hen zelfs allemaal willen bereizen!!! Bepaal dus zelf welk proces betekenisvol voor jou kan zijn en bestudeer dit. Als je daarmee klaar bent, kijk dan of je de andere weg ook wilt bestuderen. Zij zijn niet met elkaar in conflict door wat zij leren….. dat de mens capabel is door de goddelijke kracht binnenin en dat hij kan scheppen op manieren waarvan men in de oude energie dacht dat die onmogelijk waren. 
 
De basisgedachte is dat jullie de meesters op de planeet zijn.

Kryon.