donderdag 7 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 706: De Illusie van Enkelvoud. / 7 juli 2016 / Lee Carroll


706: De Illusie van Enkelvoud.
7 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, mijn twee zusters en ik zijn drielingen. Er is ons verteld dat wij een ziel in drie lichamen zijn. Ik geloofde dat er in elk lichaam een aparte ziel huisde. Ik denk dat mijn ego verontwaardigd is omdat ik dan geen “individu” ben als dit waar is. Kan jij mij hierover iets vertellen?

ANTWOORD: Het moeilijkste ding om aan een mens uit te leggen is het concept van hoe iets dat in zijn verschijning enkelvoudig is toch in realiteit vele dingen tegelijk kan zijn. Jullie lijken een ziel te zijn omdat jullie een lichaam hebben. Als jullie engelen tekenen of schilderen in jullie boeken, geven jullie hen zelfs een huid en vleugels en geven hen een naam, terwijl het inter-dimensionale wezens zijn.

Jullie gaan dus door met het geloven in: “een lichaam, een ziel.” De realiteit is dat ieder in leven zijnde mens multidimensionaal is en op vele plaatsen tegelijk. Zelfs terwijl jullie hier zitten en dit lezen zijn stukjes en delen van jullie op andere plaatsen en doen andere dingen.

Is dit dan een ziel op vele plaatsen of zijn het vele zielen? Het antwoord is beide. Jullie enkelvoudige dimensionaliteit beperkt jullie concept van hoe dit is omdat alles in jullie realiteit enkelvoudig is.

Hetgeen jij dus vooropstelt kan dus niet beantwoord worden omdat niemand op het aardoppervlak maar een ziel heeft. Een betere vraag zou zijn: “Delen mijn zussen en ik een enkelvoudig doel?” Het antwoord, zoals jouw intuïtie jou al heeft verteld, is nee.

Zij kunnen dezelfde astrologische aspecten hebben maar ieder mens is een apart deel van God, multidimensionaal en daarom niet enkelvoudig. Elk is een verschillend deeltje van God dat op Aarde is om te leren onafhankelijk te zijn.

Het verwarrende deel in dit alles is wat jij wel deelt met jouw zusters. Jullie delen een gezamenlijke draad van goddelijkheid die feitelijk “een ziel” kan lijken voor een lezer in 4D. Deze draad is jullie karmische band en de reden waarom jullie hier samen kwamen op de manier waarop jullie dit hebben gedaan.  

Dit heeft te maken met potentiëlen, energieën uit het verleden en jullie huidige expressies van lessen. Maar het gaat niet over “dezelfde ziel.”

Nogmaals, wij zien dit graag als een schaal soep. Die is enkelvoudig in verschijning en toch zit er vloeistof in. Je kunt niet vragen hoeveel soepen er de schaal in zitten. Het is voor iedereen verschillend maar toch is elke schaal enkelvoudig. De soep is de goddelijkheid. Laat het omhulsel jullie nooit bedotten. Het kan dezelfde grootte hebben en dezelfde kleur maar de soep in elke schaal is anders en smaakt anders.

Hij is samengesteld uit vele delen die het maken tot wat het is. Het kan voedend zijn of giftig. Alleen de soep kan beslissen welke vibratie hij zal hebben.

Vier dit met mij! Is het geen prachtige situatie waarin jullie verkeren? De verbinding met jouw zusters is uniek voor de mensheid. Alleen tweelingen of andere meerlingen hebben dit. Dit is de reden waarom jullie altijd “verbonden” zijn zolang jullie leven. Als een van jullie vertrekt, kijk dan eens wat er uiteindelijk gebeurt: jullie zullen nog steeds verbonden zijn.

Zo gaat dit met multidimensionale dingen!!!

Kryon