vrijdag 8 juli 2016

kryon: Vraag en Antwoord 707: De Sfinx. / 8 juli 2016 / Lee Carroll


707: De Sfinx.
8 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, in jouw boeken en vragen en antwoorden heb ik niet veel informatie gevonden over het Oude Egypte of de piramiden. Er zijn onlangs een paar claims geweest die vertellen dat de beroemde Hal van Gegevens onder de Sfinx is gevonden.

Is er ook maar iets dat gepast is dat jij ons zou kunnen vertellen over het Oude Egypte, de piramiden of de Hal van Gegevens?

ANTWOORD: Verwar de Hal van Gegevens niet met de “Grot van Creatie” waar de Akasha-gegevens worden bewaard. Hoewel die fysiek is zal hij nooit worden gevonden en hij is ook nergens in de buurt van Egypte.

De Sfinx is niets meer dan wat hij lijkt. Wat eronder is kan ontdekt worden maar dit zal alleen belangrijk zijn voor Egyptologen. De piramiden kunnen jullie ook interesseren, met name de relaties met wiskunde en zonne-uitlijning, maar het meeste hiervan is het resultaat van bijgeloof, culturele religies uit die tijd en de vooringenomenheid van het aanbidden van het zonnestelsel.

Voeg daarbij dat het zeer mystiek is en er enkele belangrijke ontbrekende stukjes van jullie geschiedenis zijn waardoor deze puzzel erom smeekt om opgelost te worden.

Toch zijn er vele competente mensen die in het proces zitten van het onthullen van enkele van deze dingen. Onze leringen focussen zich in plaats daarvan op een heel andere mens in deze tijd op jullie planeet…… jullie. Daarom besteden wij heel weinig tijd aan jullie Oude geschiedenis.

Sommige dingen die wij jullie hebben verteld aangaande jullie geschiedenis hebben zelfs verdeling gebracht binnen jullie eigen geloofssystemen! Sommigen hebben Kryon zelfs in diskrediet gebracht omdat zij afwogen wat hen over het verleden werd verteld  en wat ik heb onthuld. Mijn informatie was niet hetzelfde en daarom “won” de oude informatie.

Dit is – met respect - de manier waarop velen van jullie “vastzitten” aan wat jullie denken dat er gebeurde. Jullie waaien mee met de wind van wat jullie is verteld dat er gebeurde en dat jullie uit het paradigma van het “nu” haalt en jullie ook afhoudt van het ervaren van nieuwe informatie over wat er werkelijk gebeurd zou kunnen zijn.

Deze geneigdheid van velen van jullie om jezelf te ankeren aan iets waarvan jullie voelen dat het gebeurde is de reden waarom wij jullie niet vaak informatie geven over wat er in het verleden werkelijk is gebeurd.

In plaats daarvan willen wij graag dat jullie om je heen kijken en ervaren wat er vandaag de dag gebeurt. Wij moedigen jullie aan om de oude angsten te laten vallen.

Laat het bewijs van wat wij jullie vertellen jullie geloof nu ankeren. Kijk of wat wij in de laatste tien jaren hebben gezegd logisch klinkt in verband met de aarde-energie van de laatste tien jaren.

Gebruik intellect, logica en intuïtie om deze beslissing te nemen, niet wat iemand jullie in een eerdere discussie heeft verteld.

Jullie zitten in een totaal nieuw paradigma van bestaan. Geen van jullie profeten heeft jullie iets verteld over wat er nu gebeurt. Hebben jullie dit in de gaten gehad?

Is het daarom niet mogelijk dat zelfs jullie eigen spiritualiteit is veranderd? Zitten sommigen van jullie zo vast in een oude realiteit dat andere informatie een “valstrik” moet zijn? Denk daar eens over na. Sommigen van jullie zullen geschokt zijn als jullie weten hoe jullie geschiedenis werkelijk is. Als jullie dit uiteindelijk uitvinden, wat zullen jullie dan doen – alle bewijs ontkennen als dit uit de aarde opborrelt?

Wat er in oude tijden gebeurde is niet meer van belang. Dat zullen wij aan anderen overlaten. Het enige dat op dit moment belangrijk is, is het werk dat jullie als lichtwerkers nu hebben.

Kryon